Ostalo > Chat house

Minarelli & "I tebe sam sit kafano" chat

<< < (552/554) > >>

marko_AeRoX:

--- Citat: luna500rr - 30 Srpanj, 2012, 20:34:15 ---kiler nemos mu blizu rukom przi nemoras ga ni taknit..cjeli kiler iste temperature i crjeva od masine i crjeva prema posudi i posuda i sve...bas osjecaj koda kiler neradi svoj posa...

a tebi marracc je do vakuum pumpe il sto vec f12 ima..ishlapi il iskapi ti gorivo iz karba i dok ti drugo nedodje nece sastavit...vidi imas li crjevo od oduska na karbu, iako izgleda sasvim beskorisno pomaze protiv ishlapljivanja...

--- Kraj citata ---

Možda zvuči glupo, ali dal ti do kilera dolazi dosta zraka? Možda se on uopće ne hladi...

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 30 Srpanj, 2012, 21:21:00 ---
Možda zvuči glupo, ali dal ti do kilera dolazi dosta zraka? Možda se on uopće ne hladi...

--- Kraj citata ---

Ili možda zvuči još gluplje, da li možda imaš umjesto onih usmjernih rebara mrežicu?  :jerk:

luna500rr:
ma ne da nema mrezice neg nema nist prije hladnjaka nit iza..probusio sam i podnicu i propila plastike od baterije...

dhorvat:
Taj fenomen bi htel videt  :toothy11:

marko_AeRoX:
Denis, imaš bilokakvu ideju gdi bi se na vuricama mogel najti konstantni napon od 12V? Jedino kaj sam našel je od pokazivača goriva (ima ona 3 šerafa s kojima se spaja na vod) 10V na kombinaciji 2 šerafa. I to varira od 9 do 10.5V. Imaš kakvu bolju ideju?

Fakat mi se neda kopati prek do brave...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju