Ostalo > Chat house
Minarelli & "I tebe sam sit kafano" chat
marko_AeRoX:
--- Citat: luna500rr - 30 Srpanj, 2012, 20:34:15 ---kiler nemos mu blizu rukom przi nemoras ga ni taknit..cjeli kiler iste temperature i crjeva od masine i crjeva prema posudi i posuda i sve...bas osjecaj koda kiler neradi svoj posa...
a tebi marracc je do vakuum pumpe il sto vec f12 ima..ishlapi il iskapi ti gorivo iz karba i dok ti drugo nedodje nece sastavit...vidi imas li crjevo od oduska na karbu, iako izgleda sasvim beskorisno pomaze protiv ishlapljivanja...
--- Kraj citata ---
Možda zvuči glupo, ali dal ti do kilera dolazi dosta zraka? Možda se on uopće ne hladi...
dhorvat:
--- Citat: marko_AeRoX - 30 Srpanj, 2012, 21:21:00 ---
Možda zvuči glupo, ali dal ti do kilera dolazi dosta zraka? Možda se on uopće ne hladi...
--- Kraj citata ---
Ili možda zvuči još gluplje, da li možda imaš umjesto onih usmjernih rebara mrežicu? :jerk:
luna500rr:
ma ne da nema mrezice neg nema nist prije hladnjaka nit iza..probusio sam i podnicu i propila plastike od baterije...
dhorvat:
Taj fenomen bi htel videt :toothy11:
marko_AeRoX:
Denis, imaš bilokakvu ideju gdi bi se na vuricama mogel najti konstantni napon od 12V? Jedino kaj sam našel je od pokazivača goriva (ima ona 3 šerafa s kojima se spaja na vod) 10V na kombinaciji 2 šerafa. I to varira od 9 do 10.5V. Imaš kakvu bolju ideju?
Fakat mi se neda kopati prek do brave...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju