Ostalo > Chat house
Minarelli & "I tebe sam sit kafano" chat
dhorvat:
--- Citat: Zika - 12 Srpanj, 2012, 21:41:53 ---sve vise i vise mi se svida...
--- Kraj citata ---
Dečki kakvo generalno? Vi pričate o serijali? Pa ono kaj je moja serijala izdržala u 38 000 to nisu istine. Mlad, nadobudan, klanje na hladno... 99% vremena ful gas, ZX sa prelaganim rolicama...
Ja mislim da je ista kvaliteta materijala i na novijim roxevima tako da nemate brige. Uglavnom, ja sam zadnih dvije tisuće km prije zacvikavanja jako dobro čul da bu to uskoro zacvikalo ali nisam maril zbog toga jer nisam pojma imal kak se skida mašina u to vrijeme :icon_tongue:
Tomi_ZG:
Moj je vozil do 27 i kusur tkm,dalje neznam jer sam ga prodal,a ista stvar,zx,bez termostata i odma na izlasku iz garaže udri po gasu :laughing7:
marko_AeRoX:
--- Citat: dhorvat - 12 Srpanj, 2012, 23:19:01 ---Dečki kakvo generalno? Vi pričate o serijali? Pa ono kaj je moja serijala izdržala u 38 000 to nisu istine. Mlad, nadobudan, klanje na hladno... 99% vremena ful gas, ZX sa prelaganim rolicama...
Ja mislim da je ista kvaliteta materijala i na novijim roxevima tako da nemate brige. Uglavnom, ja sam zadnih dvije tisuće km prije zacvikavanja jako dobro čul da bu to uskoro zacvikalo ali nisam maril zbog toga jer nisam pojma imal kak se skida mašina u to vrijeme :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
LOL, koja generalka stari? Ja sam samo rekel da imam 25 hiljada. Nem delal generalku barem još 25 ili dok nekaj ne krepa :laughing7:
dhorvat:
--- Citat: marko_AeRoX - 12 Srpanj, 2012, 23:26:59 ---LOL, koja generalka stari? Ja sam samo rekel da imam 25 hiljada. Nem delal generalku barem još 25 ili dok nekaj ne krepa :laughing7:
--- Kraj citata ---
Kad počneš čut da nekaj ronda u mašini, najčešće kad puštaš gas, zamijeni karike i igličasti i piči dalje :drunken_smilie:
marko_AeRoX:
--- Citat: dhorvat - 12 Srpanj, 2012, 23:35:59 ---Kad počneš čut da nekaj ronda u mašini, najčešće kad puštaš gas, zamijeni karike i igličasti i piči dalje :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
Ja ne čujem ništ :toothy3:
Vjerujem tebi na riječ :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju