Ostalo > Chat house

Minarelli & "I tebe sam sit kafano" chat

<< < (541/554) > >>

Zika:
eo i mene ...minarelli power  :headbang:

danyq7:
Jebeš Chuck Norrisa kad Piaggio ima vodenu između blokova  :laughing6:

dhorvat:

--- Citat: mario_f15 - 14 Kolovoz, 2010, 11:33:23 --- ni s jednim se necu usrećit...  :binkybaby: :binkybaby:

samo ovo :

Uploaded with ImageShack.us

:headbang: :headbang:

--- Kraj citata ---

IZDAJICOOOO!!!  ::) Znal sam ja da ti sjediš u kutu i šutiš, a kao zadrti minarellijevac... ma MRŠ!!!  :icon_biggrin:

Minarelli bez rupe i bez linearne polutke? CHALLENGE ACCEPTED, CHALLENGE COMPLETED!  :laughing7:  Jel ste vidli kad na minarelliju variomat koji ima zamašćenu bolcnu i sa obje strane semeringe? Tu analogiju sam ja koristio i uspio izravnati rupu kroz ubrzanje ali ne bilo kak nego onak ko sa peglom sa parnom postajom, do savršenstva  :toothy3: Brijem da piaggio nema tak linerane okretaje ko moj malaguti trenutno  :laughing7:

Možemo na pivu  :bacva:

marko_AeRoX:

--- Citat: dhorvat - 08 Srpanj, 2012, 14:16:51 ---IZDAJICOOOO!!!  ::) Znal sam ja da ti sjediš u kutu i šutiš, a kao zadrti minarellijevac... ma MRŠ!!!  :icon_biggrin:

Minarelli bez rupe i bez linearne polutke? CHALLENGE ACCEPTED, CHALLENGE COMPLETED!  :laughing7:  Jel ste vidli kad na minarelliju variomat koji ima zamašćenu bolcnu i sa obje strane semeringe? Tu analogiju sam ja koristio i uspio izravnati rupu kroz ubrzanje ali ne bilo kak nego onak ko sa peglom sa parnom postajom, do savršenstva  :toothy3: Brijem da piaggio nema tak linerane okretaje ko moj malaguti trenutno  :laughing7:

Možemo na pivu  :bacva:

--- Kraj citata ---

Horvat, pa si to ti?  :icon_biggrin:

Mislil sam da više nisi živ... :D

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 08 Srpanj, 2012, 20:17:55 ---Horvat, pa si to ti?  :icon_biggrin:

Mislil sam da više nisi živ... :D

--- Kraj citata ---

Još sam ti dužan onu Denso svjećicu, cijelo vrijeme si mi na pameti bez brige  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju