Ostalo > Chat house
Minarelli & "I tebe sam sit kafano" chat
Zika:
eo i mene ...minarelli power :headbang:
danyq7:
Jebeš Chuck Norrisa kad Piaggio ima vodenu između blokova :laughing6:
dhorvat:
--- Citat: mario_f15 - 14 Kolovoz, 2010, 11:33:23 --- ni s jednim se necu usrećit... :binkybaby: :binkybaby:
samo ovo :
Uploaded with ImageShack.us
:headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
IZDAJICOOOO!!! ::) Znal sam ja da ti sjediš u kutu i šutiš, a kao zadrti minarellijevac... ma MRŠ!!! :icon_biggrin:
Minarelli bez rupe i bez linearne polutke? CHALLENGE ACCEPTED, CHALLENGE COMPLETED! :laughing7: Jel ste vidli kad na minarelliju variomat koji ima zamašćenu bolcnu i sa obje strane semeringe? Tu analogiju sam ja koristio i uspio izravnati rupu kroz ubrzanje ali ne bilo kak nego onak ko sa peglom sa parnom postajom, do savršenstva :toothy3: Brijem da piaggio nema tak linerane okretaje ko moj malaguti trenutno :laughing7:
Možemo na pivu :bacva:
marko_AeRoX:
--- Citat: dhorvat - 08 Srpanj, 2012, 14:16:51 ---IZDAJICOOOO!!! ::) Znal sam ja da ti sjediš u kutu i šutiš, a kao zadrti minarellijevac... ma MRŠ!!! :icon_biggrin:
Minarelli bez rupe i bez linearne polutke? CHALLENGE ACCEPTED, CHALLENGE COMPLETED! :laughing7: Jel ste vidli kad na minarelliju variomat koji ima zamašćenu bolcnu i sa obje strane semeringe? Tu analogiju sam ja koristio i uspio izravnati rupu kroz ubrzanje ali ne bilo kak nego onak ko sa peglom sa parnom postajom, do savršenstva :toothy3: Brijem da piaggio nema tak linerane okretaje ko moj malaguti trenutno :laughing7:
Možemo na pivu :bacva:
--- Kraj citata ---
Horvat, pa si to ti? :icon_biggrin:
Mislil sam da više nisi živ... :D
dhorvat:
--- Citat: marko_AeRoX - 08 Srpanj, 2012, 20:17:55 ---Horvat, pa si to ti? :icon_biggrin:
Mislil sam da više nisi živ... :D
--- Kraj citata ---
Još sam ti dužan onu Denso svjećicu, cijelo vrijeme si mi na pameti bez brige :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju