Ostalo > Chat house
Minarelli & "I tebe sam sit kafano" chat
dhorvat:
--- Citat: marko_AeRoX - 12 Travanj, 2010, 19:42:09 ---e ubila me kad sam ju cul...
ne znam zakaj ali skroz me zelo... prejebenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :headbang: najradije bi se napil ko majka :icon_thumright:
onak, na koljena, ruke v zrak i liter i vodu!!! :headbang:
--- Kraj citata ---
Ti buš postal kroner nekakav. Za moderatora imaš sve predispozicije, samo ti staža malo fali. :binkybaby: Za leto i pol možda i postaneš :laughing9: :laughing9:
marko_AeRoX:
--- Citat: dhorvat - 12 Travanj, 2010, 21:01:50 ---Ti buš postal kroner nekakav. Za moderatora imaš sve predispozicije, samo ti staža malo fali. :binkybaby: Za leto i pol možda i postaneš :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
kaj? :toothy3:
dhorvat:
--- Citat: marko_AeRoX - 12 Travanj, 2010, 21:28:36 ---kaj? :toothy3:
--- Kraj citata ---
Pa opće poznato je da su ovdje moderatori kroneri. To će ti najbolje reći speed, on je doktorirao na tome :drunken_smilie: :laughing6: :laughing9: :laughing9:
marko_AeRoX:
--- Citat: dhorvat - 12 Travanj, 2010, 21:32:31 ---Pa opće poznato je da su ovdje moderatori kroneri. To će ti najbolje reći speed, on je doktorirao na tome :drunken_smilie: :laughing6: :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
kroneri tipa kronicni alkosi? :toothy3:
dhorvat:
--- Citat: marko_AeRoX - 12 Travanj, 2010, 21:33:20 ---kroneri tipa kronicni alkosi? :toothy3:
--- Kraj citata ---
Pa naravno!! :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju