Ostalo > Chat house

Minarelli & "I tebe sam sit kafano" chat

<< < (502/554) > >>

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 12 Travanj, 2010, 19:42:09 ---e ubila me kad sam ju cul...

ne znam zakaj ali skroz me zelo... prejebenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  :headbang: najradije bi se napil ko majka  :icon_thumright:

onak, na koljena, ruke v zrak i liter i vodu!!!  :headbang:

--- Kraj citata ---

Ti buš postal kroner nekakav. Za moderatora imaš sve predispozicije, samo ti staža malo fali.  :binkybaby: Za leto i pol možda i postaneš  :laughing9: :laughing9:

marko_AeRoX:

--- Citat: dhorvat - 12 Travanj, 2010, 21:01:50 ---Ti buš postal kroner nekakav. Za moderatora imaš sve predispozicije, samo ti staža malo fali.  :binkybaby: Za leto i pol možda i postaneš  :laughing9: :laughing9:

--- Kraj citata ---

kaj?  :toothy3:

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 12 Travanj, 2010, 21:28:36 ---kaj?  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Pa opće poznato je da su ovdje moderatori kroneri. To će ti najbolje reći speed, on je doktorirao na tome  :drunken_smilie: :laughing6: :laughing9: :laughing9:

marko_AeRoX:

--- Citat: dhorvat - 12 Travanj, 2010, 21:32:31 ---Pa opće poznato je da su ovdje moderatori kroneri. To će ti najbolje reći speed, on je doktorirao na tome  :drunken_smilie: :laughing6: :laughing9: :laughing9:

--- Kraj citata ---

kroneri tipa kronicni alkosi?  :toothy3:

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 12 Travanj, 2010, 21:33:20 ---kroneri tipa kronicni alkosi?  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Pa naravno!!  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju