Ostalo > Chat house
Minarelli & "I tebe sam sit kafano" chat
speed:
ne ne nedam nikom da te dirne...jer tijelo je tvoje vatrena cigra,srce za tobom bolje igra...voljet cu te cijeloga zivota...ocarala me tvoja ljepota :sad1: :sad1: :sad1: :sad1:
P.S
to je za tebe....a meni ise u playeru tako nekako :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
mene nikaj nije uhvatilo...ja imam par dobri prijateljica s povlasticama :confused5: :confused5: :confused5:
dhorvat:
Tolko se fališ sa curama, a nebi "posudio" jednu na kratko :toothy3: I to ti je prijatelj, vidiš ti to mario :angry7:
mario_f15:
--- Citat: dhorvat - 10 Travanj, 2010, 01:23:20 ---Tolko se fališ sa curama, a nebi "posudio" jednu na kratko :toothy3: I to ti je prijatelj, vidiš ti to mario :angry7:
--- Kraj citata ---
nemam rijeci....razočaran sam u alena :angry7:
zivio meho puzicccccc :zivili:
evo jos jedna dobra
--- Citat: dhorvat - 10 Travanj, 2010, 01:20:33 ---
saaaaaad... odoh majko, koju da popijeeeeem....neeeeek sklone čaše, sve ću da razbijeeeeeeem :frajer:
--- Kraj citata ---
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
dhorvat:
--- Citat: mario_f15 - 10 Travanj, 2010, 01:27:21 ---nemam rijeci....razočaran sam u alena :angry7:
zivio meho puzicccccc :zivili:
evo jos jedna dobra
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
Dobra!!!! :happy8: :headbang:
speed:
bog je prije sebi dao bradu :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju