Ostalo > Chat house

Minarelli & "I tebe sam sit kafano" chat

<< < (466/554) > >>

zL!Ko:
a minarellijevci zas je na vasim ser cilindrima onaj sjebani ispuh. koda ga je neko posro pol ispuha.. aj frend me pita da mu skinem to pa dal je skido ko od vas to, ima kruva u tome?

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 07 Travanj, 2010, 09:23:40 ---zakaj?  :toothy3: daj ne zajebavaj... imam prokletu volju a nemam s kim  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Bokte, pa nije mi bistica 15 minuta. Treba mi vuru do tebe, vuru do doma, i još to kaj se bumo vozili. A ima se i doma posla  :laughing7:

marko_AeRoX:

--- Citat: dhorvat - 07 Travanj, 2010, 10:55:42 ---Bokte, pa nije mi bistica 15 minuta. Treba mi vuru do tebe, vuru do doma, i još to kaj se bumo vozili. A ima se i doma posla  :laughing7:

--- Kraj citata ---

ja sam rekel da se idemo vozit... nasli bi se negde na pol puta... nisam rekel da dojdes k meni... ja sam sad nekih 80 km napravil kaj sam se vozil iz dosade...

mario_f15:

--- Citat: zL!Ko - 07 Travanj, 2010, 10:48:02 ---a minarellijevci zas je na vasim ser cilindrima onaj sjebani ispuh. koda ga je neko posro pol ispuha.. aj frend me pita da mu skinem to pa dal je skido ko od vas to, ima kruva u tome?

--- Kraj citata ---
mislis onaj polumjesec na ispuhu? :icon_biggrin:

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 07 Travanj, 2010, 11:51:55 ---ja sam rekel da se idemo vozit... nasli bi se negde na pol puta... nisam rekel da dojdes k meni... ja sam sad nekih 80 km napravil kaj sam se vozil iz dosade...

--- Kraj citata ---

Di, u Zaboku?  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju