Ostalo > Chat house
Minarelli & "I tebe sam sit kafano" chat
dhorvat:
--- Citat: flomo - 12 Siječanj, 2010, 21:15:55 ---de rakija bzvz ovdje spamas ..izgleda da vas piaggio tam nema dovoljno za chat pa onda vamo pises i tak...
--- Kraj citata ---
Hebiga kad je ovde ekipa :icon_biggrin:
Morat ćemo ga nagovorit da pikne neku minarelli makinu pa ćemo mu možda oprostit i primit ga u "klub" :drunken_smilie:
R@kija:
--- Citat: aprilia area 51 - 12 Siječanj, 2010, 21:14:13 ---jbg slucajno stavio tri...
rakija sta si planio...sve je ovo zajebancija... :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
a šta se ti javljas da ti en velim sad nes..odi rezi dekla!!!
--- Citat: dhorvat - 12 Siječanj, 2010, 21:14:46 ---Trebamo svi doć sa base kitevima na Aeroxima u rakitje i pokazat tom mexu da njegova puvalica nejde ni približno dobro ko naše pile :frajer:
--- Kraj citata ---
gle ovak po ljeti kad slozim dojdite svi do zadnjeg sa tim mlinčekima i sve vas naprem..odma mi donesite jedan kebab od barbe za pobjedu posto sam presamouvjeren da cu vas pobjedit...a ako izgubim od jednog od vas 3 vodim vas u smb na kebab!!!
dhorvat:
--- Citat: rakitje00 - 12 Siječanj, 2010, 21:18:04 ---a šta se ti javljas da ti en velim sad nes..odi rezi dekla!!!
gle ovak po ljeti kad slozim dojdite svi do zadnjeg sa tim mlinčekima i sve vas naprem..odma mi donesite jedan kebab od barbe za pobjedu posto sam presamouvjeren da cu vas pobjedit...a ako izgubim od jednog od vas 3 vodim vas u smb na kebab!!!
--- Kraj citata ---
kako smo škrtiiiiiiiii ::) ::) ::)
R@kija:
--- Citat: wonderkid - 12 Siječanj, 2010, 21:15:10 ---samo za rakiju ;D ;D cool down my niga
--- Kraj citata ---
to je od lužija i danceka...moja je toči vina oče stari!!!
--- Citat: flomo - 12 Siječanj, 2010, 21:15:55 ---de rakija bzvz ovdje spamas ..izgleda da vas piaggio tam nema dovoljno za chat pa onda vamo pises i tak...
--- Kraj citata ---
de bokte ja sam bog!!
R@kija:
--- Citat: dhorvat - 12 Siječanj, 2010, 21:17:58 ---Hebiga kad je ovde ekipa :icon_biggrin:
Morat ćemo ga nagovorit da pikne neku minarelli makinu pa ćemo mu možda oprostit i primit ga u "klub" :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
e ak te bas zanima dans sam si nabavio minareli masinu!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju