Ostalo > Chat house

Minarelli & "I tebe sam sit kafano" chat

<< < (34/554) > >>

dhorvat:

--- Citat: rakitje00 - 11 Siječanj, 2010, 23:06:26 ---naravno ja se nikad nebum predal...

spammal bum tu makar mi bilo zadnje na forumu!!!

--- Kraj citata ---

Samo ti piši, mi ćemo te ignorirat. I nemreš nam niš  :beah:

mario_f15:

--- Citat: rakitje00 - 11 Siječanj, 2010, 23:06:26 ---naravno ja se nikad nebum predal...

spammal bum tu makar mi bilo zadnje na forumu!!!

--- Kraj citata ---
::) ::) ::) ::)

wonderkid:
opet ovaj rakija samo spama temu  :toothy12: :toothy12: i njegovi drugovi pijađovci su ga več izadali pa se nama prikrpava  :icon_biggrin: :icon_biggrin: dok mi cekamo da ti slozis svoju kantu ja cu vec promjenit 10 lezajeva i semeringa  :laughing11: :laughing11:

dhorvat:

--- Citat: wonderkid - 12 Siječanj, 2010, 13:11:41 ---opet ovaj rakija samo spama temu  :toothy12: :toothy12: i njegovi drugovi pijađovci su ga več izadali pa se nama prikrpava  :icon_biggrin: :icon_biggrin: dok mi cekamo da ti slozis svoju kantu ja cu vec promjenit 10 lezajeva i semeringa  :laughing11: :laughing11:

--- Kraj citata ---

E, da kaj je sa tvojim ležajevima? Kad bumo to slagali? Ali i semeringe kupi obavezno jer su ovi u banani od krive radilice  :icon_scratch:

wonderkid:
cekam malo lijepse vrijeme da pocnemo slagat,neda mi se u garazi po ovoj zimi slaga,za nekih tjedana dana ako bude toplije vrijeme onda,kupim sve isti dan i mislim sve isti dan slozit  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju