Ostalo > Chat house
Minarelli & "I tebe sam sit kafano" chat
R@kija:
joj vjeko kad ti slikam amsinu od svog bolida sad kad slozim..pojeli se bute
dhorvat:
--- Citat: rakitje00 - 11 Siječanj, 2010, 22:09:47 ---joj vjeko kad ti slikam amsinu od svog bolida sad kad slozim..pojeli se bute
--- Kraj citata ---
Bolidi su po definiciji sve što ide na benzin i ide preko 95 po GPS-u. Znači ta tvoja kopačica nejde u tu skupinu :icon_tongue:
vjeko86:
--- Citat: rakitje00 - 11 Siječanj, 2010, 22:09:47 ---joj vjeko kad ti slikam masinu od svog bolida sad kad slozim..pojeli se bute
--- Kraj citata ---
ajde slikaj,i ovako su mi žuljevi poispadali od grebanja po blokovima krpicom,svejedno će to prašina pojesti,pa da su
ne znam koliko polirani i očišćeni,ne ide to na scooter show pa na postolju da će stajati,
dok ti budeš gladio svoj bolid :-X ja ću već prduckati po selu :toothy10:
R@kija:
orvat samo se veseli!!
budi sretan ak ces smijet sjest na njega!!
R@kija:
--- Citat: vjeko86 - 11 Siječanj, 2010, 22:32:46 ---ajde slikaj,i ovako su mi žuljevi poispadali od grebanja po blokovima krpicom,svejedno će to prašina pojesti,pa da su
ne znam koliko polirani i očišćeni,ne ide to na scooter show pa na postolju da će stajati,
dok ti budeš gladio svoj bolid :-X ja ću već prduckati po selu :toothy10:
--- Kraj citata ---
budem slikal bez brige...meni se nikam ne žuri prduckat..slozit ce se sve novo da se nemora raskapat..da bude pravi fuš...
budem uz blokove del 1 il 2 turpijana cilindra by rakija sa popratnom opremom hahahha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju