Ostalo > Chat house

Minarelli & "I tebe sam sit kafano" chat

<< < (26/554) > >>

dhorvat:
OK, sad kad smo konačno gotovi sa raspravom i skužili da je Minarelli najbolji, idemo dalje sa čretanjem  :drunken_smilie:

Danas sam vozio malagutija opet, nisam roxa vozil već pun kufer, i moram priznat da ide to malo serijsko čudo. Nema više one rupe kad mu okretaji potonu prenisko, sad ide normalno ko moj rox nekad  :laughing7:

marko_AeRoX:

--- Citat: dhorvat - 10 Siječanj, 2010, 21:47:12 ---OK, sad kad smo konačno gotovi sa raspravom i skužili da je Minarelli najbolji, idemo dalje sa čretanjem  :drunken_smilie:

Danas sam vozio malagutija opet, nisam roxa vozil već pun kufer, i moram priznat da ide to malo serijsko čudo. Nema više one rupe kad mu okretaji potonu prenisko, sad ide normalno ko moj rox nekad  :laughing7:

--- Kraj citata ---

e, ja sam se tolko zapalil za tog jebenog malagutija da je to uzas...  :dontknow:

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 10 Siječanj, 2010, 21:50:58 ---e, ja sam se tolko zapalil za tog jebenog malagutija da je to uzas...  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Ne kužim, zašto?

Kristina ti je poručila upravo da ako želiš može zamjena za Roxa  :toothy9:

wonderkid:
Horvat-bum ti dal neke plastike da otpelas robiju  ;D

mario_f15:

--- Citat: dhorvat - 10 Siječanj, 2010, 21:47:12 ---OK, sad kad smo konačno gotovi sa raspravom i skužili da je Minarelli najbolji, idemo dalje sa čretanjem  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
e super...
aj sad reci sta je sve na tom malagutiju...
koje role?centralni?koji federcici?sve... :toothy12:
ako imas volje........

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju