Ostalo > Chat house
Minarelli & "I tebe sam sit kafano" chat
dhorvat:
OK, sad kad smo konačno gotovi sa raspravom i skužili da je Minarelli najbolji, idemo dalje sa čretanjem :drunken_smilie:
Danas sam vozio malagutija opet, nisam roxa vozil već pun kufer, i moram priznat da ide to malo serijsko čudo. Nema više one rupe kad mu okretaji potonu prenisko, sad ide normalno ko moj rox nekad :laughing7:
marko_AeRoX:
--- Citat: dhorvat - 10 Siječanj, 2010, 21:47:12 ---OK, sad kad smo konačno gotovi sa raspravom i skužili da je Minarelli najbolji, idemo dalje sa čretanjem :drunken_smilie:
Danas sam vozio malagutija opet, nisam roxa vozil već pun kufer, i moram priznat da ide to malo serijsko čudo. Nema više one rupe kad mu okretaji potonu prenisko, sad ide normalno ko moj rox nekad :laughing7:
--- Kraj citata ---
e, ja sam se tolko zapalil za tog jebenog malagutija da je to uzas... :dontknow:
dhorvat:
--- Citat: marko_AeRoX - 10 Siječanj, 2010, 21:50:58 ---e, ja sam se tolko zapalil za tog jebenog malagutija da je to uzas... :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ne kužim, zašto?
Kristina ti je poručila upravo da ako želiš može zamjena za Roxa :toothy9:
wonderkid:
Horvat-bum ti dal neke plastike da otpelas robiju ;D
mario_f15:
--- Citat: dhorvat - 10 Siječanj, 2010, 21:47:12 ---OK, sad kad smo konačno gotovi sa raspravom i skužili da je Minarelli najbolji, idemo dalje sa čretanjem :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
e super...
aj sad reci sta je sve na tom malagutiju...
koje role?centralni?koji federcici?sve... :toothy12:
ako imas volje........
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju