Tehnički kutak > Tuning skutera
AIRSAL T6-Race
Crazy Kuree:
karburator (obavezno, pogotovo jer je AC min. 19mm), neće se puno vrtit sa tim auspuhom tako da radilicu nemoraš žurit bitniji ti je karburator.... bilo bi dobro da sam radiš mješavinu jer je to kinez, 2.5%... s gljivom dobiješ puno bučniji zvuk i bolji odaziv na gas, ima grupa ljudi koji su za gljivu i grupa koja je protiv znači to je na tebi, al treba podesit smjesu kad se gljiva stavi
PanTheR_oo7:
--- Citat: BoLT3K - 08 Siječanj, 2010, 20:16:13 ---Definitivno tvrdje federe u kvacilo
Malo teze rolne
--- Kraj citata ---
Dzabe govorit, ja mu davno reko da uzme rolnice oko 4,7-4,8.....AL NECE TO BOSANAC POSLUSAT!!!!!!!!
PanTheR_oo7:
--- Citat: Amock - 08 Siječanj, 2010, 21:43:20 ---Dobro to za gljivu znaci samo ako hocu zvuk da je stavim ..
A sta cu dobit sa 70ccm dali si to probao kakav je start , i koja je krajnja otprilike i koje rolne da stavim ?
Dali odgovaraju 5,5 gr
--- Kraj citata ---
Amock dragi, sa KITOM ces dobit koji km/h vise (2-3), ali definitivno dobijas puno bolje ubrzanje!
Amock:
Sani ja sam rolnice kupio 4,1 zato sto cu se zezat snjim sve dok ne stavim KIT,
Stanko mi je reko da ako stavim kit,jace federe na kvacilu da onda stavljam rolne od technigasa 8.0 gr,
Tako da cu vidjet onda sta cu :glasses9:
Amock:
E ti bosanac !!
Neigraju mi rolnice tu nikakvu ulogu rolne cu uzet koje mi najbolje budu odgovaraLe tek kad postavim i kit i federe i remen i sve ovo sto sam uzo :happy6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju