Tehnički kutak > Tuning skutera
Ljudi pomoc
SlowRider:
:sign020: Pa taj klip ima i rupu na celu :uff:
To je normalan klip za morini masine, sve je u redu.
Inace morini je cudna i neobicna masina :drunken_smilie:
Giz:
Kao što sam ti na PM več odgovorio... To je sve ok.
Trpaj nutra i gas. :icon_thumright:
dzeky:
--- Citat: igor.sb - 09 Siječanj, 2010, 02:48:37 ---to tak treba bit :toothy11:
http://scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621640663888&target=productdetail&category1=A%3AA_ITALJET%3AA_ITALJET_FORMULA50LC&category2=CAT%3ACAT_ZYLINDER
http://scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621640659696&target=productdetail&category1=A%3AA_ITALJET%3AA_ITALJET_FORMULA50LC&category2=CAT%3ACAT_ZYLINDER
--- Kraj citata ---
da to sam i ja nasao na netu takav,ali je drugi proizvodac,a malo cu ga pobrusit i to je to :icon_thumright:
btv imam nekolik opitanja kod stavljanja klipa nazad:sto se tice karika nema veze koja ide gdje i trebaju ic do onog zareza u klipu,kako treba biti okrenut osigurac u klipu,dali se glava klipa isto treba nauljiti??? :dontknow: :dontknow: :help: mozda ima glupih pitanja ali zelim biti siguran :hello: :icon_thumright:
dhorvat:
Isssssssss, ja ne vjerujem.
Ova infomacija mi je nova i mogu samo reći LOL :o :o :o
R@kija:
--- Citat: dzeky - 09 Siječanj, 2010, 11:58:39 ---da to sam i ja nasao na netu takav,ali je drugi proizvodac,a malo cu ga pobrusit i to je to :icon_thumright:
btv imam nekolik opitanja kod stavljanja klipa nazad:sto se tice karika nema veze koja ide gdje i trebaju ic do onog zareza u klipu,kako treba biti okrenut osigurac u klipu,dali se glava klipa isto treba nauljiti??? :dontknow: :dontknow: :help: mozda ima glupih pitanja ali zelim biti siguran :hello: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
karike stavi samo al moraju ti se poklapat na onim malim "iglicaam"
osigurac u klipu nemos krivo okrenut jedino krivo stavit da ti izleti i shebe sve..naci to najviše pazi kak sstavljas...mora ti dobro upast u zareze
glavu netrebas nauljit..samo klip i cilindar
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju