Ostalo > Chat house
chat samo za vlasnike kineza.. da vidimo koliko nas ima
wonderkid:
--- Citat: robert - 10 Siječanj, 2010, 21:20:07 ---ne, nego ti daš horvatu a horvat kod marija i tako na pivu
--- Kraj citata ---
dam ti cijelo svoj motor kaj mi je jos prostalo u zamjenu za dva koyo c4 ležajeva radilice 2 2 semeringa(mozda jos koji topov variomat bi tu dobro doso)bez sale,jel ti trebaju one 2 bocne plastike,nisu bas u bajnom stanju,ako treba dam Horvatu,samo da se dogovrim s njim
To rakija-ma i Aeroxa mu poklonim zato kaj vozi minarelija ;D ;D
robert:
--- Citat: wonderkid - 10 Siječanj, 2010, 21:29:20 ---dam ti cijelo svoj motor kaj mi je jos prostalo u zamjenu za dva koyo c4 ležajeva radilice 2 2 semeringa(mozda jos koji topov variomat bi tu dobro doso)bez sale,jel ti trebaju one 2 bocne plastike,nisu bas u bajnom stanju,ako treba dam Horvatu,samo da se dogovrim s njim
To rakija-ma i Aeroxa mu poklonim zato kaj vozi minarelija ;D ;D
--- Kraj citata ---
trebale bi mi da mogu malo eksperimentirati sa vlaknima i smolom.
razmišljam kako bi izgledao cjeli zadnji kraj iz jednog djela. one sive bočne pa one crvene tvoje i još gore iznad rezervara spojiti u jedan dio
wonderkid:
--- Citat: robert - 10 Siječanj, 2010, 21:50:06 ---trebale bi mi da mogu malo eksperimentirati sa vlaknima i smolom.
razmišljam kako bi izgledao cjeli zadnji kraj iz jednog djela. one sive bočne pa one crvene tvoje i još gore iznad rezervara spojiti u jedan dio
--- Kraj citata ---
znam na koje plastike mislis,sam da te pitam,zar nisi ti neke bocne plastike uzeo kad si bio kod mene,ja cu ti dat te plastike,tj horvat ce ti ih dopeljat
flomo:
diste kinezi...ak budete htjeli kakvi djelova za baotiana javite mi se na pm..imam sve i svasta
wonderkid:
ima deklo za boatiana,treba mi frendu ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju