Ostalo > Chat house
chat samo za vlasnike kineza.. da vidimo koliko nas ima
Ivan_drifter:
--- Citat: Infernus - 09 Siječanj, 2010, 15:32:52 ---ja mislim da sve kaj je jednom bilo kinez... :dontknow:
moj je isto mjesanac... puno toga je kinesko, al je blato domace zagorsko :laughing7:
--- Kraj citata ---
po tome moj nije kinez nego zagorac hahah i uz to uvjek pijanca vozi!!! a st ose tice neko ko je napiso suer sto je ovo otvoreno jer ga niko nemre jebat kaj vozi kineza TU POTPISUJEM MAKAR JE MOJ MUTANT KO I ROBIJEV..hshahha :headbang: :headbang:
x-plorer:
--- Citat: Infernus - 09 Siječanj, 2010, 15:12:25 ---a bas super da se ovo otvorilo :)
konacno dio foruma di me niko ne moze je##t zbog toga kaj vozim kineza :toothy9: :toothy12: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
hehe i mene su hebevali zato sam ovaj chat i napravio pa reko ajd sad da napravim nesto za sve one koji imaju slicnih problema....
--- Citat: robert - 09 Siječanj, 2010, 15:22:32 ---a šta je sa vozačima mutanta? moja luna je mix od minarelli kopije (rama, plastike, svjetla), minarelli (mašina, vile, kotači), piaggio (truba ;D ), baotian (vakum ventilj na rezervaru)
--- Kraj citata ---
kralju ma ti si uvik dobro dosa...
inace evo tek kad je tema otvorena se zapravo vidi koliko nas ima...niceeeee...heheh
Faba:
evo i mene,ponosnog vlasnika :frajer:,ali bez za***anci*e
:hello:
Faba:
ekipa ima jos ko budan,meni je ***no dosadno :toothy3:
BoLT3K:
--- Citat: Faba - 10 Siječanj, 2010, 03:26:20 ---ekipa ima jos ko budan,meni je ***no dosadno :toothy3:
--- Kraj citata ---
Tu sam :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju