Ostalo > Chat house

chat samo za vlasnike kineza.. da vidimo koliko nas ima

<< < (13/135) > >>

Ivan_drifter:

--- Citat: Infernus - 09 Siječanj, 2010, 15:32:52 ---ja mislim da sve kaj je jednom bilo kinez...  :dontknow:

moj je isto mjesanac... puno toga je kinesko, al je blato domace zagorsko  :laughing7:

--- Kraj citata ---
po tome moj nije kinez nego zagorac hahah i uz to uvjek pijanca vozi!!! a st ose tice neko ko je napiso suer sto je ovo otvoreno jer ga niko nemre jebat kaj vozi kineza TU POTPISUJEM MAKAR JE MOJ MUTANT KO I ROBIJEV..hshahha :headbang: :headbang:

x-plorer:

--- Citat: Infernus - 09 Siječanj, 2010, 15:12:25 ---a bas super da se ovo otvorilo  :)

konacno dio foruma di me niko ne moze je##t zbog toga kaj vozim kineza  :toothy9: :toothy12: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

hehe i mene su hebevali zato sam ovaj chat i napravio pa reko ajd sad da napravim nesto za sve one koji imaju slicnih problema....

--- Citat: robert - 09 Siječanj, 2010, 15:22:32 ---a šta je sa vozačima mutanta? moja luna je mix od minarelli kopije (rama, plastike, svjetla), minarelli (mašina, vile, kotači), piaggio (truba  ;D ), baotian (vakum ventilj na rezervaru)

--- Kraj citata ---

kralju ma ti si uvik dobro dosa...

inace evo tek kad je tema otvorena se zapravo vidi koliko nas ima...niceeeee...heheh

Faba:
evo i mene,ponosnog vlasnika  :frajer:,ali bez za***anci*e
 :hello:

Faba:
ekipa ima jos ko budan,meni je ***no dosadno  :toothy3:

BoLT3K:

--- Citat: Faba - 10 Siječanj, 2010, 03:26:20 ---ekipa ima jos ko budan,meni je ***no dosadno  :toothy3:

--- Kraj citata ---
Tu sam  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju