Ostalo > Chat house
chat samo za vlasnike kineza.. da vidimo koliko nas ima
Faba:
--- Citat: x-plorer - 27 Kolovoz, 2010, 14:16:51 ---kolega evo me nazad nakon dugo vrimena hehehe....kako luna
moze reci im da navrate
--- Kraj citata ---
super luna,pogledaj u Garazi :icon_thumright:
Kako tvoj?jel vozi? :)
x-plorer:
e prijatelju moj....moj kinez je u djelovima al kao sto vec rekoh slagat cu ga sad ubrzo samo ovaj put nesto drugacije...treba mi dosta toga jer sam dosta toga proda al opet ce on vozit....btw daj mi link od svog u garazi da malo pogledam...
Faba:
--- Citat: x-plorer - 27 Kolovoz, 2010, 14:23:04 ---e prijatelju moj....moj kinez je u djelovima al kao sto vec rekoh slagat cu ga sad ubrzo samo ovaj put nesto drugacije...treba mi dosta toga jer sam dosta toga proda al opet ce on vozit....btw daj mi link od svog u garazi da malo pogledam...
--- Kraj citata ---
oce bit sa masinom od Aeroxa 100? :toothy10:
evo link,serijala,nista posebno :toothy11: http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,36351.0.html
x-plorer:
trebao je bit al sam se sklepa malo prije nego sta sam dogovorio za tu masinu...tako da....nazalost nista od toga....setup cu stavit kad mi dodju svi djelovi...sad polako skupljam djelove kad dodje sve onda cu ga lagano sastavljat...treba mi podosta novaca za ono sta sam naumio al polako
Faba:
--- Citat: x-plorer - 27 Kolovoz, 2010, 14:34:59 ---trebao je bit al sam se sklepa malo prije nego sta sam dogovorio za tu masinu...tako da....nazalost nista od toga....setup cu stavit kad mi dodju svi djelovi...sad polako skupljam djelove kad dodje sve onda cu ga lagano sastavljat...treba mi podosta novaca za ono sta sam naumio al polako
--- Kraj citata ---
e steta...uglavnom na kojem bloku ces radit,China ili nesto 10.?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju