Ostalo > Chat house
chat samo za vlasnike kineza.. da vidimo koliko nas ima
luna500rr:
--- Citat: x-plorer - 28 Ožujak, 2010, 12:19:43 ---znaci nista nece bit ako je maknem...legedno jeli mi mos nabavit negdi onu zvjezdicu...
--- Kraj citata ---
wonderkid ti ima cjeli variomat od lune sa bolcnom, ventilatorom variomata i tom zvjezdicom za 70kn, ovdje u im nemogu vise nista nabaviti jer je se servis zatvorio, a bio sam dobar s majstorima i dali bimi koji god dio treba mukte ili ispod cjene :sad1:
cuk96:
e ljudi pomagajte ak znate ....... :icon_biggrin: :icon_biggrin:...ovak vozim lunu i dam joj gasa do kraja i dok se pribere pocne trokirat ....nezz zas je to tak ....ali imam slozen slobodni pad goriva u rezervar jer to mozda zbog tog ..nezz pomagajte ak znate ... :notworthy: :notworthy: :notworthy: :help: :help:
x-plorer:
--- Citat: luna500rr - 28 Ožujak, 2010, 12:22:30 ---wonderkid ti ima cjeli variomat od lune sa bolcnom, ventilatorom variomata i tom zvjezdicom za 70kn, ovdje u im nemogu vise nista nabaviti jer je se servis zatvorio, a bio sam dobar s majstorima i dali bimi koji god dio treba mukte ili ispod cjene :sad1:
--- Kraj citata ---
luna hvala kontaktira sam ga i rekao je da ima puno ti hvala na informaciji
@cuk neznam sta bi moglo bit al moguce da je zbog slobodnog pada...provjeri filter da mozda negdi ne pusta vidi sta je...al ja mislim da bi to lipo treba rjesit nabavi si negdi onu pumpicu i miran se...
cuk96:
ok tnx jos cu cut sta ce rec ostali .... :icon_biggrin: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Luka 0101:
previse goriva?? otvori malo zraka... sve u svemu, frgu ustelaj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju