Ostalo > Chat house
chat samo za vlasnike kineza.. da vidimo koliko nas ima
robert:
e da, sad bi rakija najrađe opet nekog kineza al se srami priznati cajkaroš stari. :laughing6: :laughing6: :laughing6:
Bruno1990:
--- Citat: robert - 16 Siječanj, 2010, 12:59:19 ---e da, sad bi rakija najrađe opet nekog kineza al se srami priznati cajkaroš stari. :laughing6: :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
nebi
R@kija:
--- Citat: Faba - 16 Siječanj, 2010, 12:52:42 ---Najprije si fulal temu:vidis da u naslivu pise chat za vlasnike kineza,i onda jos seres po njima :angry7:
--- Kraj citata ---
kaj ti jos neznas da se ja zajebavam!!
--- Citat: luna500rr - 16 Siječanj, 2010, 12:55:55 ---I on ga ima... mslim kineza, matrix ako ga nije prodao :)
--- Kraj citata ---
prodo sam ga...
--- Citat: robert - 16 Siječanj, 2010, 12:59:19 ---e da, sad bi rakija najrađe opet nekog kineza al se srami priznati cajkaroš stari. :laughing6: :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
ma robi jednom i nikad vise..je istina nije me nikada nigdje ostavio,ubijo sam ga na hladno ,svasta radio s njim al nikad me nije ostavil,zaribo je ovo ono..al nikad vise kineski skuter,nikad!!!
rađe vozim piaggio koji je 6g stariji od keewaya ali je i udobniji,brzi,kvalitetniji...govorim o serijali
--- Citat: Bruno1990 - 16 Siječanj, 2010, 13:04:07 ---nebi
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
Noha boy:
kad bi neko ko vozi kineza rekel da opet bi kineza ja bi mu toplo preporučil :violent1: :uff: :supak:
robert:
--- Citat: Noha boy - 16 Siječanj, 2010, 14:01:00 ---kad bi neko ko vozi kineza rekel da opet bi kineza ja bi mu toplo preporučil :violent1: :uff: :supak:
--- Kraj citata ---
vjeruj mi ja bi si opet kupio lunu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju