Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio Typhoon 125 > 150(ac) > 180(lc)
VUKI TPH:
a vuglja ( gljiva ) mi ide gore i 150 termo grupa pa neka pije da nije zedan heh
a jos razmisljam sta stavit ogrginal je u karbi 87.5
igor.sb:
original u karbu treba biti mikunijeva 82,5 dizna po onoj tablici to je oko 77-78 dell dizna
jes spustio glavu, za 0,8-1mm serijski skvis je ogorman 2,5mm
bosko_matica:
tajfun tajfun...hh.,ai bit ce nes od tog tajfuna izgleda....samo slike tajfuna stavljas,a da stavis malo kak smo igrali badminton s rolicama i kak kak smo ti pojeli kolace i to nista a??? :nono: ...
...morat cemo jedan dan rejs neki slozit pa kad vas zaperem s pežoom ima da se sramite... :binkybaby:
malo off-a
VUKI TPH:
--- Citat: igor.sb - 04 Ožujak, 2010, 23:57:05 ---original u karbu treba biti mikunijeva 82,5 dizna po onoj tablici to je oko 77-78 dell dizna
jes spustio glavu, za 0,8-1mm serijski skvis je ogorman 2,5mm
--- Kraj citata ---
budem spusto
--- Citat: bosko_matica - 05 Ožujak, 2010, 00:18:05 ---tajfun tajfun...hh.,ai bit ce nes od tog tajfuna izgleda....samo slike tajfuna stavljas,a da stavis malo kak smo igrali badminton s rolicama i kak kak smo ti pojeli kolace i to nista a??? :nono: ...
...morat cemo jedan dan rejs neki slozit pa kad vas zaperem s pežoom ima da se sramite... :binkybaby:
...joj BOŠKO MATICA vi da napravite neki poso pa to je nemoguce ..ja se cudim di su :laughing3:meni rolice to sve ti igro bagminton pap popusio jeb** ti ljeb
a sta ces ti sa tim svojim ŠITFAJTOM ehheh :laughing7:
malo off-a
--- Kraj citata ---
bebesr180:
fino ce to bit kad se slozi do kraja samo naprijed :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju