Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio Typhoon 125 > 150(ac) > 180(lc)

<< < (8/26) > >>

VUKI TPH:
a vuglja ( gljiva )  mi ide gore i 150 termo grupa    pa neka pije da nije zedan heh

a jos razmisljam sta stavit ogrginal je u karbi 87.5   

igor.sb:
original u karbu treba biti mikunijeva 82,5 dizna po onoj tablici to je oko 77-78 dell dizna

jes spustio glavu, za 0,8-1mm serijski skvis je ogorman 2,5mm

bosko_matica:
tajfun tajfun...hh.,ai bit ce nes od tog tajfuna izgleda....samo slike tajfuna stavljas,a da stavis malo kak smo igrali badminton s rolicama i kak  kak smo ti pojeli kolace i to nista a??? :nono:  ...

...morat cemo jedan dan rejs neki slozit pa kad vas zaperem s pežoom ima da se sramite... :binkybaby:
malo off-a

VUKI TPH:

--- Citat: igor.sb - 04 Ožujak, 2010, 23:57:05 ---original u karbu treba biti mikunijeva 82,5 dizna po onoj tablici to je oko 77-78 dell dizna

jes spustio glavu, za 0,8-1mm serijski skvis je ogorman 2,5mm

--- Kraj citata ---
    budem spusto

--- Citat: bosko_matica - 05 Ožujak, 2010, 00:18:05 ---tajfun tajfun...hh.,ai bit ce nes od tog tajfuna izgleda....samo slike tajfuna stavljas,a da stavis malo kak smo igrali badminton s rolicama i kak  kak smo ti pojeli kolace i to nista a??? :nono:  ...

...morat cemo jedan dan rejs neki slozit pa kad vas zaperem s pežoom ima da se sramite... :binkybaby:     

...joj  BOŠKO MATICA   vi da napravite neki poso pa to je nemoguce ..ja se cudim di su  :laughing3:meni rolice to sve ti igro bagminton pap popusio jeb**  ti ljeb                     
a sta ces ti sa tim svojim ŠITFAJTOM  ehheh  :laughing7:
malo off-a

--- Kraj citata ---

bebesr180:
fino ce to bit kad se slozi do kraja samo naprijed  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju