Tehnički kutak > Garaža

Malaguti Firefox F15

<< < (3/4) > >>

mario_f15:

--- Citat: klembic - 07 Siječanj, 2010, 20:27:37 ---ako je 98 godiste onda sigurno nisu digitalne jer tad jos nisu znali za LCD xD..

--- Kraj citata ---
pa neznam
al mislim da bi onda trebao odozada i bubanj biti....

klembic:

--- Citat: mario_f15 - 07 Siječanj, 2010, 20:29:16 ---pa neznam
al mislim da bi onda trebao odozada i bubanj biti....

--- Kraj citata ---
a tu je to disk i bubanj.. to sad zavisi od mjeseca.. u to vrijeme su stavili disk.. a mozda je neka druga masina.. tko zna ;)

Sauron:
pa analogni je,98. godište,isto kao i prednja maska stariji tip....
po ravnome mjereno 90km/h,uzmimo -5km/h da laže znači realno oko 85km/h po ravnome ali ja sam napravio da mi ima bolje ubrzanje,roline 4.4,mislio sam 4,7 ili 5.0 ali nije bilo pa sam uzo 4.4,žuta centralna,plave šuštice,motor dosta brzo dođe do te brzine :icon_thumright:
dobio sam tvoje poruke,napiso sam ti da moram vidjet,do nedjelje navečer ili ponedjeljka ću ti javit dali ću uopće prodavat i kolika će bit cijena ;)
ima dosta frendova foxove tako da mi neće falit :laughing7:
evo slike nekih

što se tiče diska i bubnja neznam,makina je ko nova,kad sam stavljao auspuh gore gledao sam klip na ispuh ko nov,ima 8600km 100%,radi ko urica ;)
a i ako je stavio prijašnji vlasnik sa diskom još bolje,doboš je tlaka.... :P

mario_f15:
aha..e ok
znaci sad su role 4.4g i zuti centralni
i ja imam malo problema oko stelanja prenosa pa cu sad probat po tvome da vidim kako ce biti... :icon_thumright:

Sauron:
stim da malo u startu zavrti u prazno ali meni je dobar takav prijenos jer ljepo ubrzava i u brdo :icon_thumright:
htio sam 4,7 ili 5.0 stavit ali nije bilo u motostaru i uzeo te 4.4 i zato sam stavio žutu centralnu,inače bi stavio bijelu onu šta se dobije sa variomatom ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju