Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio primar-stelovanje
giannelli:
--- Citat: J.U.R.C.A - 07 Siječanj, 2010, 01:09:36 ---tvornicki piaggio LC agregat ima dovoljno dugu getribu da razvrti maximalno tvoj kit sa zxom!
mozes ju staviti ako se cesto vozis na dulje relacije i to ali ja nebih!
nadam se da ce se 3alfa3 ukljucit u temu i reci ti to iz prve ruke!
--- Kraj citata ---
ne vozi zx-a nego yasuni r.
jure ako ti bude previse start uqurcu ili ak ti se bude prodavalo javi mi.
grbi128:
--- Citat: 3alfa3 - 07 Siječanj, 2010, 01:36:22 ---Stavi getribu. Nece joj nista biti od malo upotrebe jer nije od secera i to sto ces je malo vozit prije prodaje nista ne utjece na njeno stanje.
Sad ono bitno - ako vidis da si dobio barem 10 km/h i ne smeta ti nesto losiji start, onda ju zadrzi na skutu, ali ako nisi dobio na krajnoj brzini barem 10 km/h, onda je vadi van jer s njom samo gubis start, a ne dobivas krajnju.
Pretpostavljam da ces dobiti nesto na krajnjoj ako ti je skut postelan i raspoloziva snaga kita ne bitno manja od idealne moguce. Rolice ostavi koje imas, pa po potrebi stavi nesto lakse.
--- Kraj citata ---
sutra(ili kroz ovaj tjedan) cu je upresat,i stavit cu ove 4,8g? pa javim rezultate ;) tnx
-ilija,nema problema :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: grbi128 - 07 Siječanj, 2010, 01:42:54 ---sutra(ili kroz ovaj tjedan) cu je upresat,i stavit cu ove 4,8g? pa javim rezultate ;) tnx
--- Kraj citata ---
Ako su sada rolice idealne, onda ce ti 4,8g biti prelagane
grbi128:
odlucio sam da je necu stavljat...ide na prodaju
prvo,kocnice na nrgu su dosta dobre...ali opet ne vjerujem da ce lako odradit svoj zadatak pri vecim brzinama...
drugo,dovoljna mi je i ova brzina(i previse)
trece,neda mi se je*at sa prijenosom...sad je perfektno nastelovano
cetvrto,neda mi se mislit jeli mi getriba odgovara
peto,ionako nrg ubrzo ide na prodaju ...
6. hvala na odgovorima :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju