Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D

<< < (19/83) > >>

Ive_MHR:
on neka mituje u bned mi cemo lipo u sub :icon_biggrin:

Marino1907:
E da možda bi bilo bolje u subotu.Dolazim i ja sa Krka,valjda će još neko sa Krka???
Samo šteta šta VXR nije spreman pa dolazim sa 50ccm,ali bitno da se ide ;D ;D ;D ;D

burekdiller:

--- Citat: zoki_NRG - 08 Veljača, 2010, 21:52:50 ---pa ako nemaju benze sta uopce dolaze...
sto se tice idemo doma ovo ono...ici ce ti jer je nedjelja, drugi dan skola, i ta sranja,
zato je bolje da se organizira subotom

--- Kraj citata ---

potpis teski zoki ljubavi,daj ivo macane rokni subotu za nas nis ti ne znaci a vecini puno znaci kuis pijanka u subotu,a skola i to manje bitno al ajde i to su razlozi :toothy12: :toothy12:

Iwo SR Tuono:
vidiš koji ste vi cigani, ja sam 2 mjeseca prije stavio temu i svima poslo mailove i sad mi se ciganišete tu dal će bit u subotu il nedjelju, a pola vas ionako neće doć jel nemate cenera za benzin a drugoj polovici mama neda da se vozi  :laughing7: :laughing7:
Meni nije problem, ja ću stavit u subotu,možda čak i prolongirat za 26.2, ali idući put ako hoćete dogovarat meet slobodno dogovorite i mene pozovite jel ga ja više neću organizirat ni ugovarat datum, jer sad su svi glavni a kad je trebalo reć nešto u vezi meeta ovi dečko s plavim vx-om je nešto napisao relevantno a ostali ste šutili ko pice.

Aj ko je za subotu da to riješimo

e ovo za brseč može, ja sam za

Ive_MHR:
piše ti ko je za subotu svi skoro bokte

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju