Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D

<< < (17/83) > >>

loris46:
Ivo mislim da bi mogli ovaj put malo rutu produziti..recimo do Brseca..pa na povratku svratimo kod Archia na burger..
sta ti mislis..?? :laughing7:

zoki_NRG:

--- Citat: loris46 - 08 Veljača, 2010, 20:56:14 ---Ivo mislim da bi mogli ovaj put malo rutu produziti..recimo do Brseca..pa na povratku svratimo kod Archia na burger..

--- Kraj citata ---
da nije nedjelja nego subota i da ljudi koji dojdu mogu se duze ostat zajebavat, ovako u nedjelju svi imaju neke obaveze za dan poslje, a i da itdete prema Brsecu, nastao bi show drugi dan da se divljalo i tako te spike =)

Sauron:

--- Citat: loris46 - 08 Veljača, 2010, 20:56:14 ---Ivo mislim da bi mogli ovaj put malo rutu produziti..recimo do Brseca..pa na povratku svratimo kod Archia na burger..

--- Kraj citata ---
e pa to je pravi đir,po gradu se malo zajebavamo i onda prema brseču,oni zavoji mmm :icon_biggrin: ma makar do mošć. drage da odemo ali šta kad će od nas recimo 30 možda 10-15 maximalno ić do tamo,svi će srat,neam benze,moram doma ovo ono... :sad1:

zoki_NRG:
pa ako nemaju benze sta uopce dolaze...
sto se tice idemo doma ovo ono...ici ce ti jer je nedjelja, drugi dan skola, i ta sranja,
zato je bolje da se organizira subotom

Sauron:

--- Citat: zoki_NRG - 08 Veljača, 2010, 21:52:50 ---pa ako nemaju benze sta uopce dolaze...
sto se tice idemo doma ovo ono...ici ce ti jer je nedjelja, drugi dan skola, i ta sranja,
zato je bolje da se organizira subotom

--- Kraj citata ---
a i sranje je to što će svi u subotu navečer van i šta onda se budit radi meeta oko 10h a u 6 došo doma...bezveze,najbolje bi bilo ljepo u subotu,najviše ljudi bi došlo i vjerovatno bi i išli đir do brseča :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju