Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D

<< < (15/83) > >>

Aeroth:

--- Citat: zL!Ko - 03 Veljača, 2010, 12:16:07 ---eto ja bi ti se pridruzio u crikvi pa nastavimo prema dole... ja sam uvijek za te lude tripove :laughing11:

--- Kraj citata ---

Bez beda, kad budem mislio ici cu postati topic na forumu, i ako se skupi ekipa samo gassssssssss xD

zoki_NRG:
meni bed doc da se neki nebi posramili svojih skutera  :drunken_smilie:
uzmem sDreka sa sobom u auto i gas hahahaha

Iwo SR Tuono:
zoki priznaj da ti je mama dala auto samo da se ne voziš na skuteru jer ju se strah da ćeš se takav balav opet negdje složit ;)
Tako da sfreaka nemoj puno vrijeđat, on na jednom kolu na skuteru u šutu odvozi više nego ti u autu na 4 kotača  :binkybaby: :binkybaby:

zoki_NRG:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 07 Veljača, 2010, 00:19:11 ---zoki priznaj da ti je mama dala auto samo da se ne voziš na skuteru jer ju se strah da ćeš se takav balav opet negdje složit ;)
Tako da sfreaka nemoj puno vrijeđat, on na jednom kolu na skuteru u šutu odvozi više nego ti u autu na 4 kotača  :binkybaby: :binkybaby:

--- Kraj citata ---
ajde iwo ne pisi nebuloze jer tebe pogadja vise nego sfreaka sta pisem za njega...
a pisem zato jer smo super frendovi, + idemo skupa na fax, i on mene pokupi autom
tu i tamo i ja njega makar mi nije usput, tako da ove zajebancije moje ne shvaca sigurno ozbiljno...

sto se tice moje mame, auta ili nesto od toga...radije ne pisi pi*darije nego ispadat...da ne recem kakav...

Sto se tice voznje na zadnjem sfreaka i mene...decko zna i sta? Niti sam ljubomoran niti ista...
u 1 dan sam skuzio kako nakitani scoot vozit po zadnjem, s tim da sam poslje poceo malo nrg, ali reko ne treba mi to da se nebi spizdio
kad sam vec toliko truda i para ulozio u njega da mi zavide pola idiota...al ajde kad me vec mjesas, ako nis, barem cu po zadnjem vozit vise nego ti...  :binkybaby:

nemoj ovo shvatit nista osobno al sam morao napisat kad si se vec na mene okomio...

Iwo SR Tuono:
oborio si me s nogu  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju