Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D
sfreak:
--- Citat: Johny_13 - 20 Siječanj, 2010, 18:24:28 ---Šta bi dao da mogu doć sa scootom, al zbog nedostatka para kit neće...jel bi bio bed da se zaletim s autom, a zvuk scoot snjimim i spržim na cd i puštam iz auta ;D :toothy12:
--- Kraj citata ---
ma kakav bed, i ja sam prosli put dosao s autom...a mogao bi i ovaj...vec su nauceni da skut nikad ne vozi =)
Johny_13:
i raspalimo ziku, onda je još veći doživljaj...morat ću se nekak dofurat do tam...
sfreak:
--- Citat: Johny_13 - 20 Siječanj, 2010, 20:03:52 ---i raspalimo ziku, onda je još veći doživljaj...morat ću se nekak dofurat do tam...
--- Kraj citata ---
kod mene su mrtvi zvucnici =(
Mrle Mrki:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 19 Siječanj, 2010, 16:20:19 ---prirubnicu imaš na svakom ćošku :toothy12:
rolice?? koje?? 16x13 imam ja doma ponešto a i polovnih već po 30ak kn imaš
šušte? ja za morini imam sve do zadnje, osim za kvačilo jer je deta kod tebe
svijetla se nađu polovna i to je to...muljaš me dečko tuć ću te kad dođem u alien :frajer: :frajer:
--- Kraj citata ---
znam da se ima, ali kazem da sam duzan. prvo dug rijesim, a onda dijelove. vidio si i sam kako lijepo ide neustelan, sad to jos treba dotjerat i deri. i kad ga ustelam deri po smirglu prajmeru i spric kitu. :toothy12: :toothy12: i onda ide u mazda srebrnu boju. bit ce najljepsi morini u Ri. :prvi: :laughing7: :laughing7:
Johny_13:
--- Citat: sfreak - 20 Siječanj, 2010, 20:28:21 ---kod mene su mrtvi zvucnici =(
--- Kraj citata ---
zato kod mene rade ko ludi...;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju