Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D
Losinj:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 27 Veljača, 2010, 20:19:32 ---evo ga na kameri, montažen i process
--- Kraj citata ---
aj polako...da ne ujebes :D
malaguti:
danas je bio prekrasan dan,cijeli dan sam radio i udarao glavom od zid jer se nemogu ici vozit a vi svi slobodni,nadete se kod meka i odete dir do towera,voznja od 5 minuta,treba vam svima oduzeti skuteri i vratit vam kad se opametite...
Marino1907:
:nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:Nije baš tako bio đir do Brseča pa u povratku do Towera,ali tamo nažalost nisam bio.
benelli:
--- Citat: pajo - 27 Veljača, 2010, 18:58:55 ---odlične slike vrijeme za 5 :icon_thumright:
jedino istrijane ne vidim nigdije??
--- Kraj citata ---
jbt pola hamburgera sam pustio i nakaraju ošli bez nas :toothy12:,onda nas u opatiju murija jebala pola sta skoro ali smo se uspili izvući bez da platimo,dodemo u brseč kad ono samo iwo tamo :toothy12:išli smo malo dole na more di su bili svi i onda kuči
Iwo SR Tuono:
ja i suki grand prix pili kafu i svi nestali došo ja na parking samo naši skuteri tamo XD :icon_biggrin: i onda stišćemo skutere, letimo po zavojima da bi došli u Arčija prije svih, a mi išli kao stizat ekipu :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju