Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D

<< < (7/83) > >>

Iwo SR Tuono:
Mislim nek se svatko organizira kako zna, ja moram zadržat neovisno stajalište i prihvatit odabir većine. Moj neki predosjećaj mi kaže da se u nedjelju sve složi jer ionako svi nedjeljom lunjate po gradu bzvz pa bolje onda da se vozimo jel tako.
A sad ko će doć mamuran il ne ja ću samo reć da u slučaju ekscesnih situacija i sudara se Klub zajedno samnom ograđuje od odgovornosti svih vrsta.Prema tome, ko misli doć na meet nek dođe bistre glave jer nečija zakašnjela reakcija sa 80-90km/h će rezultirat zabijanjem u nekoga ili nešto. Tako da ako dolazite na meet dođite 100% sposobni za vozit i to je dobronamjeran prijedlog za sve  :hello:
A za datum ćemo ovdje demokratski izglasat nadam se da i ovaj meet bude kvalitetan,velik i uz puno vožnje druženja i zajebancije kao i svaki prošli i da Rijeka u kalendaru skuter meetova bude i ostane poželjna i scooter friendly destinacija  :hello:  ;D :)

SPecial:
ZIVIO IWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mrle Mrki:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 10 Siječanj, 2010, 15:56:10 ---ti radiš skuter već godinu dana  :toothy3: ša ti još fali?

--- Kraj citata ---

ne pretjeruj, nije god dana prosla. u 4. mj ce bit godina dana  :laughing9: :laughing9: :laughing9: fali mi prirubnica, rolice, suste, prednja i zadnja svijetla i onda mi ostanu samo plastike. jbg, fali para i jos sam i duzan pozamasnu svotu i jos me HAC sj*bo.. :angry7: :angry7: :angry7: :dontknow:

Ive_MHR:
jebala te nedelja i samo vi iz RI bolje sub u k

Iwo SR Tuono:

--- Citat: Mrle Mrki - 19 Siječanj, 2010, 11:37:08 ---ne pretjeruj, nije god dana prosla. u 4. mj ce bit godina dana  :laughing9: :laughing9: :laughing9: fali mi prirubnica, rolice, suste, prednja i zadnja svijetla i onda mi ostanu samo plastike. jbg, fali para i jos sam i duzan pozamasnu svotu i jos me HAC sj*bo.. :angry7: :angry7: :angry7: :dontknow:

--- Kraj citata ---
prirubnicu imaš na svakom ćošku  :toothy12:

rolice?? koje?? 16x13 imam ja doma ponešto a i polovnih već po 30ak kn imaš
šušte? ja za morini imam sve do zadnje, osim za kvačilo jer je deta kod tebe
svijetla se nađu polovna i to je to...muljaš me dečko tuć ću te kad dođem u alien  :frajer: :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju