Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D

<< < (57/83) > >>

Iwo SR Tuono:
mene nisi zvao a ja sam te stvorio  :laughing9: :laughing9: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Iwo SR Tuono:

--- Citat: Sauron - 24 Veljača, 2010, 23:20:23 ---dobro samo kažem da će bit dosta 125cc xD :toothy12:
btw kad se bude krenulo od meka za brseč,će se stat kod arčija odma ili to za nazad ? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
to je za nazat jer kad se svi nažderu kod arčija kome će se dat za brseč ić  :toothy12: :toothy12:

burekdiller:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 24 Veljača, 2010, 23:21:03 ---mene nisi zvao a ja sam te stvorio  :laughing9: :laughing9: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

da zoki stvarno i mene si mogo,a iwo bureka ima nie bed al sa ce nam kad je archi tu

Sauron:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 24 Veljača, 2010, 23:22:51 ---to je za nazat jer kad se svi nažderu kod arčija kome će se dat za brseč ić  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---
lol da fjaka bude hahah xD :toothy12: :toothy12:
pametan si ti iwo,imaš neš u tom tvom injektoru :laughing7: :laughing9:  :toothy3:
šta će se u brseču isto malo stat,15tak min a ? moram skočit do garaže po neke dijelove pa zato... :icon_thumright:

Iwo SR Tuono:
šta ti misliš da ću ja od 12 do 1:30 bit gladan, pa j#bote stara mi nije dala jest ima tjedan dana već, na meet idem samo da se najedem i onda ti nećeš donijet burek  :dontknow: :binkybaby:  :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju