Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D

<< < (46/83) > >>

Iwo SR Tuono:
dođi na meet pravit ću se da te neznam  :toothy12: :toothy12:

Marino1907:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 23 Veljača, 2010, 19:27:17 ---E prijatelju, ovo što si napisao iznad je meni sve jasno, i bilo je kad sam u policiji dobio te informacije i od gradonačelnika samo ima jedna stvar koju si rekao, treba dosta ljudi za organizirat nešto veliko, ja trenutno imam samo još jednog ili dvojicu  :dontknow:

Al ok, ova subota meet pa ćemo popričat, svi me znate pa priđite ako imate kakve prijedloge  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Ja te nažalost neznam ali svakako ću bit tamo ako nebude kiše.Malo stariji od svih vas pa ćeš me lako prepoznat i volio bi da te upoznam.

Iwo SR Tuono:
j sam ti onaj sa crnim ditechom sa puno naranđastih naljepnica scooter inside  :toothy12: :toothy12:i stant zelenom jaknom, neznam stantat al sam kupio jaknu sa stanterskom bojom da me cure više vole  :toothy3: :toothy3: :toothy9: :toothy9:

Marino1907:
I ja imam zelenu staru jaknu još od doba kada se Kawasaki vozio,on otišao a jakna ostala :'( :'( :'( :'( :'(
Inače trenutno Gilera Runner 50SP,od žene ;D ;D ;D moja VXR 200 neregistrirana doma pa dolazim sa njenim ;D ;D ;D ;D

sfreak:
on ti je niski crni decko...=)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju