Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D
Iwo SR Tuono:
dok ti neorganiziraš nešto bolje :icon_biggrin:
black-rox:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 20 Veljača, 2010, 15:40:13 ---dok ti neorganiziraš nešto bolje :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Ja neću niš organizirat jer me to ni najmanje ne zanima,a ni nemam vremena za to,iskreno ti meetingi su mi glupi da ne mogu biti gluplji,jer su uvijek isti k**ra* ista dosadna lokacija,kad mi se vozi okrenem par brojeva i baci se đir tipa delnice,senj pa i dalje,a ne mek archi,kostrena,grobnik,dajte napravite meet na nekom novom mjestu jer ovo nema smisla više,a i ljudi prođu preko 200km zak**ra* da bi vidili ča mek i archi lol
Iwo SR Tuono:
Ako te ne zanimaju skuter meetovi nisi dobrodosao u ovoj temi o meetu,a pogotovo ne da seres po meetovima.Slobodno možeš odletit paraglajderom baj baj :hello:
black-rox:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 20 Veljača, 2010, 16:44:07 ---Ako te ne zanimaju skuter meetovi nisi dobrodosao u ovoj temi o meetu,a pogotovo ne da seres po meetovima.Slobodno možeš odletit paraglajderom baj baj :hello:
--- Kraj citata ---
Nekada su bili ti meetovi ok danas su bezveze jednostavno nije to više to,pazi oni se voze iz zagreba ili od nekuda drugdje kilometre,za šta da ih tu izvoate ko zadnje budale,dođu kod meka i onda ih otpeljete natragg na grobnik lol,kad su ljudi toliko putovali pripremite im neš za pojest popit itd,a ne da dođu vidjet rijeku jer ni nemaju ča baš jako za videt kod meka :toothy9:
Nemam ja ništa protiv tebe ni protiv tvog kluba,ali trgnite se ako mislitte neš jer mettovi su banana bez ljutnje jbg istina
loris46:
hahahahha....ča ste ludi i simpaticni.. :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju