Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D
Iwo SR Tuono:
Evo ja sam danas kamionom išao gore prema bedekovčini, znači provezao sam i gorski kotar i kroz zagreb itd, temperatura je 10+ stupnjeva, znači može se vozit, snijeg se lagano otapa i tako.
Samo da javim, ODGODA JE ZA 27.2.2010. ZBOG KIŠE.Pratite http://scooter-inside.com/ za daljnji news feed o meetu :icon_thumright:
Bogus:
--- Citat: sven_vx - 19 Veljača, 2010, 00:40:40 ---to kazem..onda bi vjerojatno i dosla ekipa iz zg-a..ugl skupilo bi se vise ljudi..bio sam prosle godine i smrzo se kroz gorski kotar..nisam se mogo maknut iz kuce 5 dana poslje vracanja iz rijeke.. :angry7:
--- Kraj citata ---
da je tako oko 4. mjeseca onda bi isli i mi iz bjelovara vjerovatno
n0n4m3:
i mi iz splita :toothy12:
sven_vx:
ali bit ce tada neki drugi meet pa cemo doc odsvuda.. :icon_biggrin:
black-rox:
--- Citat: Nero - 11 Siječanj, 2010, 00:49:38 ---Ekipa iz Kraljevice takodjer, zip če biti spreman
--- Kraj citata ---
Ja mislim da neće bit spreman to jest 100% neće jedino ako ćeš ga gurat :laughing7:
Ja ne dolazim jer mi nema smisla karat motor po ovoj sjebanoj cesti punoj soli i pijeska,ekipa iz zg a i ostali moja preporuka vam je da ne dolazite bezveze da bite napravili dva kruga po rijeci i svatko svojoj kući,ko prvo još uvijek je šljiva,ko drugo ceste su banana samo će se netko negdje spizditi,a nećete niš vidjet novo u RI sve je isto ko i prije kao i dosadna lokacija kod meka i vožnja do archia itd...........
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju