Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D
loris46:
znam..cijelu masinu skinuti i to promijeniti..a simptomi su naglo zarijavanje motora, kapanje vode izmedu cilindra i glave..
Iwo SR Tuono:
Meet ce biti najavljen najavljen na primorskom radiju danas,digli su me iz kreveta da me snime lol tako da cete bit u mogucnosti cit moj sexy glas kako najavljuje meet hahaha xD
Iwo SR Tuono:
http://www.r-1.hr/>>>reklamiranje
duje87:
--- Citat: loris46 - 16 Veljača, 2010, 20:35:28 ---znam..cijelu masinu skinuti i to promijeniti..a simptomi su naglo zarijavanje motora, kapanje vode izmedu cilindra i glave..
--- Kraj citata ---
zato san te i pita..ja san ima iste simptome i slabo mi doslo jer san mislia da je ta brtva pustila,a nije.. dobro provjeri da ti ne curi s termostata voda!!!! i ja san skoro skinia masinu dok mi nije jedan serviser reka da nema sanse da curi s brtve glave voda, a isto mi je kapilo tocno odispod glave i cilindra jer se slivalo od termostata,baci oko,da ne skidas makinju bezveze, da mi nije sumnjivo to bilo ne bi isa u offtopic ovde bezveze :icon_thumright:
Nero:
nazalost zipić neće biti prisutan na meetingu... lezajevi radilice su loši a novi dolaze tek danas,sutra.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju