Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D

<< < (21/83) > >>

benelli:
meni bi isto pasalo više u subotu pošto dolazimo iz novigrada pa je malo dugo i to,ali sve u svemu isto mi je ako je nedjelja dolazimo i ako je subota dolazimo :icon_thumright:

burekdiller:
iwo nemoj se ljutit nismo ti mi nista lose mislili niti sumnjali u tvoju sposobnost organiziranja,samo smo rekli da vise pase u sub zbog obaveza i toga.pa ti sad reci ipak tvoja je zadnja,a mi dolazimo bez prigovora  :punicemi:  :toothy12: :toothy12:

Iwo SR Tuono:
Aj nek bude onda 20.2   :hello:
i nek se sad netko požali da bi u nedjelju il petak :D
mislim da je u subotu puno vise plavaca al ok,ne kaze se bzvz da je nedjelja neradni dan -.- ako ih bude meetingovat cemo svi u trećoj  :toothy12: :toothy12:

Što se tice rute--> Podržavam Rijeka-Brseč-Archie al River i ja tesko da cemo uspijevat drzat kolonu kad svi budu nabrijani na zavoje.Tako da moj prijedlog bude da il se svi vozimo 70-80 il se ganjamo  :laughing7: ja sam za ovo prvo al u redarstvo moram regrutirat nekog vxr-a il nesto sa 200cc+ da moze bit na celu kontrolirat skupinu ;)

zoki_NRG:
lol...ajde iwo castim te sendvicem lool
poznato je da je nedjeljom najvise plavaca...kad god je bio meet neki nedjeljom, ja sam dosao s kaznom doma...loool

i jos nesto...kad ekipa vidi zavoje...nema sanse drzat nekakvu kontrolu, al vrijedi pokusat...popit cu par praksitena da se smirim =)
lol, nisam na skuteru od ljeta napravio 25 km u šutu, sve do trgovine, bas mi dojde gust da se idem malo provozit =)

Iwo SR Tuono:
Znaci placas sladoled u meku i chess u arciju.dobar je potez bio promijenit datum,hahaha xD
Nis,obavjestite ostale pa se vidimo!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju