Tehnički kutak > Tuning skutera
problem sa sf2
stark1:
i nedavno mi se cak desilo da kad sam prijatelja vukao kuci da je temperatura otisla u crveno, i nije htjeo primit gas
Nikon:
pogledaj jel ti radi pumpa vode
oxiu je takp prokuva 3 puta pa mu kit isa uprdec :dontknow:
speed:
--- Citat: gigo_sf2 - 05 Srpanj, 2007, 23:41:09 ---imam jedan problem sa sf2,skinuta je jedna blokada,motor je 2006 godiste,ima predenih 3000km,kad ga vozim i drzim gas do kraja i nakon nekih predenih 2-3km desi se to da slabije prima gas ili ga cak nekad nece ni da primi i ima onda slab odaziv na gas,sporije starta,zna li netko u cemu je problem???
--- Kraj citata ---
koja ti je blokada skinuta
igor.sb:
--- Citat: speed - 06 Srpanj, 2007, 18:08:53 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 05 Srpanj, 2007, 23:41:09 ---imam jedan problem sa sf2,skinuta je jedna blokada,motor je 2006 godiste,ima predenih 3000km,kad ga vozim i drzim gas do kraja i nakon nekih predenih 2-3km desi se to da slabije prima gas ili ga cak nekad nece ni da primi i ima onda slab odaziv na gas,sporije starta,zna li netko u cemu je problem???
--- Kraj citata ---
koja ti je blokada skinuta
--- Kraj citata ---
ha bit ce da je ona na variomatu, inace bi se zalio da nece preko 50
P.A.L.A.C:
--- Citat: igor.sb - 06 Srpanj, 2007, 00:21:53 ---
--- Citat: P.A.L.A.C - 06 Srpanj, 2007, 00:03:24 ---remen se zagrije pa slabije prima gas, losiji start, slabije ubrzanje i tako... ;D
--- Kraj citata ---
jeb.. ja taj remen
ajd da se to desi ako 20km drzi full gas, al ovo je smijesno...al bit ce da je istinito
@palac...kako ovaj forum fino radi, a ne ono ssranje
--- Kraj citata ---
da stvarno ono je uzas, evo meni ni sad ne radi :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju