Općenito > Generalno o skuterima
sr vilice vs aerox vilice
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 07 Siječanj, 2010, 12:56:09 ---ko i uvjek.....trudi se pratit me al nejde mu bas....ostario je....hhhhh.....XD
--- Kraj citata ---
Uvijek sam ti bil na repu, ponekad čak i brži pa si ostal pi*da i kupil jači motor. Sad normalno da te nemrem pratit :beah:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat - 07 Siječanj, 2010, 13:08:41 ---Uvijek sam ti bil na repu, ponekad čak i brži pa si ostal pi*da i kupil jači motor. Sad normalno da te nemrem pratit :beah:
--- Kraj citata ---
ti si me pratil.....i bil brzi....bwahahahahaha....mozda jedino kad mi se nije vozilo i kad mi se nije dalo da te stalno moram cekat pa sam te pustil napred.... :laughing9:
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 07 Siječanj, 2010, 13:11:48 ---ti si me pratil.....i bil brzi....bwahahahahaha....mozda jedino kad mi se nije vozilo i kad mi se nije dalo da te stalno moram cekat pa sam te pustil napred.... :laughing9:
--- Kraj citata ---
Gle, govorim o pravim cestama di se vozi na nož a ne ovaj šugavi grad di možeš poginut onakvom vožnjom ko ti. Ajde, tu treba imat muda i bit svaki dan u takvom prometu. Muda mi ne fali, ali definitivno se ne vozim svaki dan kroz gužve. Ti da imaš krosera ti bi se najradije po krovovima auta vozil :laughing9: :laughing9:
sandro-sr:
ja mislim da cu stavit vilice od roxa,zato jer imam doma brembo celjusti i ima vise diskova za izabrat nego za sr
jel bolje kupit cetveroklipne celjusti s6 r/t,ili disk 260 ili 280 i brembo celjusti??
R@kija:
najbolje oboje :happy8:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju