Tehnički kutak > Tuning skutera
Klip-pomoc ljudi
Aerox007:
--- Citat: dzeky - 05 Siječanj, 2010, 14:30:22 --- :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
da si videl plocice kak su izgledale jaoooooooooooooooo :sad3: :sad3:
dzeky:
--- Citat: Aerox007 - 05 Siječanj, 2010, 14:35:37 ---
da si videl plocice kak su izgledale jaoooooooooooooooo :sad3: :sad3:
--- Kraj citata ---
mislis stare,mogu mislit,ja sam svoje promjenio prije 2 tjedna,sad koci ko space shuttle :toothy9: :toothy9:
Aerox007:
--- Citat: dzeky - 05 Siječanj, 2010, 14:39:30 ---mislis stare,mogu mislit,ja sam svoje promjenio prije 2 tjedna,sad koci ko space shuttle :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
moje su se popigale, zadnja fali milimetar nosaca mesa sad sam stavil nove prednje i zadnje TRW kad sam videl kakvo pakiranje imaju zal mi ih je bilo otvarat kam tek kocit s njima :toothy9: :toothy9: :toothy9:
dzeky:
--- Citat: Aerox007 - 05 Siječanj, 2010, 14:43:38 ---
moje su se popigale, zadnja fali milimetar nosaca mesa sad sam stavil nove prednje i zadnje TRW kad sam videl kakvo pakiranje imaju zal mi ih je bilo otvarat kam tek kocit s njima :toothy9: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
uhhh,dobro si ih sadero,moje su malo bolje bile,isto sam promjenio sve nove,ja sam uzeo malosieve :icon_thumright:
Aerox007:
--- Citat: dzeky - 05 Siječanj, 2010, 14:49:08 ---uhhh,dobro si ih sadero,moje su malo bolje bile,isto sam promjenio sve nove,ja sam uzeo malosieve :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
zadnja se potrosila prije ajmo rec 300km+ i ja sam se tak vozil cijelo vrijeme...pitaj dhorvata kakve su diskovi zvukove ispustali pri kocenju i guranju motora :toothy10: :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju