Tehnički kutak > Styling skutera
Bočni nogar
speed:
danas sam skidao zadnju felgu i normalno morao sam stavit skut na centralnu,da samo vidite kako ljepse izgleda skut nakrenut,ja sam trazio bocnu nogaru skoro pola godine i pronasao sam je na ovom forumu,meni je bocna nogara definitivno jedano od naljepsih dodataka motoru
Punisher:
--- Citat: speed - 06 Srpanj, 2007, 18:03:40 ---danas sam skidao zadnju felgu i normalno morao sam stavit skut na centralnu,da samo vidite kako ljepse izgleda skut nakrenut,ja sam trazio bocnu nogaru skoro pola godine i pronasao sam je na ovom forumu,meni je bocna nogara definitivno jedano od naljepsih dodataka motoru
--- Kraj citata ---
Definitivno :icon_thumright:
Ali i dalje za neke stvari treba centralna, recimo za otvaranje dekla i tako, a da je ljepše vidit skuter nagnut na stranu to je sigurno :icon_biggrin:
speed:
--- Citat: Punisher - 06 Srpanj, 2007, 18:19:06 ---
--- Citat: speed - 06 Srpanj, 2007, 18:03:40 ---danas sam skidao zadnju felgu i normalno morao sam stavit skut na centralnu,da samo vidite kako ljepse izgleda skut nakrenut,ja sam trazio bocnu nogaru skoro pola godine i pronasao sam je na ovom forumu,meni je bocna nogara definitivno jedano od naljepsih dodataka motoru
--- Kraj citata ---
Definitivno :icon_thumright:
Ali i dalje za neke stvari treba centralna, recimo za otvaranje dekla i tako, a da je ljepše vidit skuter nagnut na stranu to je sigurno :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
ustvari treba i jedna i druga,iako je bocna za pičiće hvatat :toothy10:
Genesis051:
--- Citat: Dino - 06 Srpanj, 2007, 09:46:21 ---Ja sam sa svojim dobio bočni nogar,što mi je bilo malo čudno,jer svugdje čitam da se mora nadoplatiti jer nije serijska oprema :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ja sam na svom korejancu dobio (na isti način) centralni nogar (bočni je serijski !...) - taj je motor naručen za sina vlasnika dućana, i, kad je motor već bio spreman za isporuku (uplatit i vozit) nešto se dogodilo... je li dečko pao razred, pa mu ga za kaznu, nisu htjeli kupit... ili neki drugi razlog, uglavnom, ja izvezao stroj iz dućana sa oba nogara...
el:
evo da ne otvaram temu...kad stavljas bocni nogar dal se centralni treba skinut ili se moze stavit da budu oba 2
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju