Tehnički kutak > Tehnička pitanja
neče bez čoka, minarelli, aprilia sr
dhorvat:
--- Citat: sek7000i - 04 Siječanj, 2010, 18:10:31 ---imam apriliu sr50 1999.g., minareli ac, radi pod čokom(ručni čok), a kad ga maknem ugasi se kao da nestane goriva, jel zna netko u čem bi bio problem????
--- Kraj citata ---
Ili ti je odvinut šeraf za ler gas ili je zaštopana ler dizna. Treće može biti falš zrak, ali prvo ovo dvoje provjeri :headbang:
EDIT:
Sorry nisam vidio odgovore, znači vjerojatno do falš zraka :icon_thumright:
sek7000i:
a s tim karbom je drugi minarelli radio normalno, i na leru mirno, provjerit ču to sutra, već mi je pun k... tog skutera j.. me ko budalu.
dhorvat:
--- Citat: sek7000i - 04 Siječanj, 2010, 18:56:19 ---a s tim karbom je drugi minarelli radio normalno, i na leru mirno, provjerit ču to sutra, već mi je pun k... tog skutera j.. me ko budalu.
--- Kraj citata ---
Probaj pogledati da ne pušta negdi falš na prirubnici sa svih strana ili na spojevima sa fergazerom ili blokom. Nakon toga provjeri semeringe radilice. :icon_thumright:
gokiSP:
cemu postavljanje ovakvih pitanja ako nisi probao cak ni ler gas pojacat ::) to je karburator a ne cilindar da ako radi na jednom mora i na drugom
vjeko86:
tako nešto se i meni događalo,tokom vožnje samo više nije primao gas i ugasio se,stao kurblao-ništa,digao čok upalio,spustio ga-krenio i ugasio se,razlog je bila glavna dizna,neko smeće iz rezervoara je uletilo u diznu :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju