Ostalo > Svijet računala i mobitela
cod2|MojSkuter.com
nodius:
lagano ti lagga, pretezno je do pinga, mozes nac cfg sa brzim tim sranjima il tzv. scripte...
Drnda:
nezz pod cime u configu je to napravljeno ( mislim brzina odaziva) , pokusao sa drugim configima, ali meni je moj i dalje zakon, kod nekih je nesto bolje, nesto losije pa mi i dalje moj super lezi, samo da mi je taj odaziv na pucanju malo srediti...
vekyyy:
--- Citat: Drnda-1 - 04 Studeni, 2012, 21:28:39 ---nezz pod cime u configu je to napravljeno ( mislim brzina odaziva) , pokusao sa drugim configima, ali meni je moj i dalje zakon, kod nekih je nesto bolje, nesto losije pa mi i dalje moj super lezi, samo da mi je taj odaziv na pucanju malo srediti...
--- Kraj citata ---
to nemozes stimat u cfg nego to t ije do veze.. Vjerojato ping dosta velik ili server u banani..Ili jednostavno si usao na neki server koji ima neki mod a ti ga nemas skinutog
Drnda:
vjerojatno onda server zeza..
Drnda:
Moze li tko pomoci...
znaci imam konfu i5 480m 2.67ghz
4gb ddr2 ram
ati 6650 grafa od 1gb
disk je 640gb 5400rpm (ako sta znaci)
imam game booster 3.4 i upalim ga kad igram
u cod 2 sve najnize postavke samo rezolucija 1024x768 i ne uspije imati stabilnih 333fps, a ako gledam konfiguraciju nije mi jasno kako ne moze vrtiti to... tj vidim da nekad trzne na 100 i nesto fps pa opet 333 i to me vjerojatno zeza pa nemogu jumpove raditi
zna li tko moze li se ikako to poboljsati
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju