Ostalo > Svijet računala i mobitela

cod2|MojSkuter.com

<< < (128/174) > >>

eladio:
a gle, bitange bar poznam , vise manje svu ekipu tamo poznam, znam ako tko haxa - a i ima dosta admina..
los mi je ping i cesto lagga, ali radije igram tako nego da trpim sranja   ..ekipa je ok, u pravilu nema psovanja niti gluposti

mania je puna haxera, i kad god sam bio tamo nikad admina nije bilo, tako da tamo odem bas kad nemam gdje drugdje ..ali to je jako rijetko

vekyyy:

--- Citat: eladio - 11 Listopad, 2012, 19:48:37 ---a gle, bitange bar poznam , vise manje svu ekipu tamo poznam, znam ako tko haxa - a i ima dosta admina..
los mi je ping i cesto lagga, ali radije igram tako nego da trpim sranja   ..ekipa je ok, u pravilu nema psovanja niti gluposti

mania je puna haxera, i kad god sam bio tamo nikad admina nije bilo, tako da tamo odem bas kad nemam gdje drugdje ..ali to je jako rijetko

--- Kraj citata ---

ja sam admin na maniji :D i svako malo me hebu da nekog kickam vise mi dopizdilo mislim da necu vise bit admin

eladio:
ma malo vas je admina, tamo bi vas trebalo biti bar 20-30 , e to bi onda bilo nesto

čoko1122:
Vek ti mene onda znas ja sam ti onaj GRUFF  iz LW klana lan wars ... :icon_thumright:

vekyyy:

--- Citat: čoko1122 - 11 Listopad, 2012, 23:00:58 ---Vek ti mene onda znas ja sam ti onaj GRUFF  iz LW klana lan wars ... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

sry ja poznam samo pro playere  ;D ;D Nebi znao koji si  :happy8:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju