Ostalo > Svijet računala i mobitela

cod2|MojSkuter.com

<< < (7/174) > >>

eladio:

--- Citat: vekyyy - 06 Siječanj, 2010, 20:00:14 ---Decki evo vam moj demo sa jednog cb wara pa malo pogledajte..Jer danas kada smo igrali to nikuda nevodi jer kada je nas u fajtu vi stojite i nebi pomogli a to tak neide.. eto pogledajte jedan moj demo igrali smo 4v4. Pa da malo skuzite kak treba kaj

http://clanbase.ggl.com/demodl.php?did=726922

--- Kraj citata ---

bilo smo poprilicno low ,  a imali smo ih  :hmh:

samo kad se sjetim frane cuvas ga a on ode na drugi plant, ili tostera , ja defam , a on zveze stoji.. i tako  :angry7:

bit ce bolje  :drunken_smilie:

Drnda:
a treba vjezbe jbg, kada gledm lik u trku ti uradi headshot, ja ni kada stanem nemogu bas tako lako hhhh, ali pomalo, da me ne izbaciva iz igre radi nekog sranja vezano uz nju, bilo bi super haha, nego koliko skida mb po satu onli ne igre, jer nemam flat

eladio:

--- Citat: Drnda-1 - 06 Siječanj, 2010, 23:54:32 ---a treba vjezbe jbg, kada gledm lik u trku ti uradi headshot, ja ni kada stanem nemogu bas tako lako hhhh, ali pomalo, da me ne izbaciva iz igre radi nekog sranja vezano uz nju, bilo bi super haha, nego koliko skida mb po satu onli ne igre, jer nemam flat

--- Kraj citata ---

u trku uz skok i iza zida jer te cuo da suskas u grmu  :icon_biggrin:

Drnda:

--- Citat: eladio - 06 Siječanj, 2010, 23:55:58 ---u trku uz skok i iza zida jer te cuo da suskas u grmu  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
da bas tako... a ja ni sluske nemam  ::)
nego znas li do cega moze biti povezano, mislim da je samo do igre, moguce i ovaj patch 1.3, uglavnom nekada odmah, nekada nakon par minuta mi zsteka igra i izbaci memory could not be read i onda onaj kod....00001.....

eladio:

--- Citat: Drnda-1 - 07 Siječanj, 2010, 00:01:16 ---da bas tako... a ja ni sluske nemam  ::)
nego znas li do cega moze biti povezano, mislim da je samo do igre, moguce i ovaj patch 1.3, uglavnom nekada odmah, nekada nakon par minuta mi zsteka igra i izbaci memory could not be read i onda onaj kod....00001.....

--- Kraj citata ---

meni tu nesto smrdi na komp, stvarno neznam, nisi mi rekao koji komp, koja konfiguracija i koji windowsi ? i da li ti i druge igre tako zajebavaju ili ?

ja bi stavio nove drivere za graficku, malo istestirao stabilnost kompa nekim benchmarcima , i nakon toga ako treba reinstalirao igru..

e da, probaj malo i promjeniti parametre u igri, stavi manje detalja, iskljuci AA , i tako.. ..pa probaj opet  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju