Ostalo > Svijet računala i mobitela

cod2|MojSkuter.com

<< < (42/174) > >>

eladio:

--- Citat: Luka 0101 - 11 Kolovoz, 2010, 12:29:25 ---ma ja imam jos problem jer stalno igram TDM... onda kad igram S&D odma popusim jer imam onaj nacin igre... kamikaza.. uletim.. kog ubijem dobro kog ne nema veze ponovno cu se swapmat... i onda dojdem da S&D frajer me ubije i onda moram cekat minutu dvije tri dok ne zavrsi mec :(

--- Kraj citata ---

ja imam problem jer sad vec nakon 1500h igranja, igram vise iz navike nego iz gusta... a najvise me zivciraju haxeri.. ali oni pravi jel  :icon_biggrin:

gokiSP:

--- Citat: Luka 0101 - 11 Kolovoz, 2010, 12:35:09 ---i? koji je score bio

--- Kraj citata ---

Gubio sam uglavom par razlike  :icon_biggrin: Al to mi je bilo prvi put da igram cod  :binkybaby:

Luka 0101:

--- Citat: eladio - 11 Kolovoz, 2010, 13:00:21 ---ja imam problem jer sad vec nakon 1500h igranja, igram vise iz navike nego iz gusta... a najvise me zivciraju haxeri.. ali oni pravi jel  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
tak je meni sa cod4
dojdem igram... al nema vise gusta

sule:

--- Citat: eladio - 11 Kolovoz, 2010, 13:00:21 ---ja imam problem jer sad vec nakon 1500h igranja, igram vise iz navike nego iz gusta... a najvise me zivciraju haxeri.. ali oni pravi jel  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
znam kako ti je , ja sad imam oko 2000 h , u pocetku sam bas volio igrat , a sad je to vec stvar navike ostat cjelu noc budan i igrat  :toothy3:

Luka 0101:
sad sam instlirao cod2
dajte mi neki pro cfg da si stavim... vec sam zaboravio ....
kanta je dosta jaka da vrti bilo kaj..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju