Općenito > Slike i filmovi o skuterima
Aerox R 2007. - DR evo + ZX + Multivar
dhorvat:
--- Citat: marko_AeRoX - 03 Siječanj, 2010, 23:32:21 ---horvat, kolko je ulozeno u taj skut?
--- Kraj citata ---
ZX je novi kupil prije na serijali, znači oko 1100 kuna, ali možeš novi i za jeftinije nabavit preko "naših" na forumu, DR evo 930 kuna, PHVA 17.5 TS je oko 400 kuna ako se ne varam, Multivar i kevlar remen oko 700 kuna i to je to. Znači barem 3000 kuna ti treba :icon_biggrin:
Naravno, tolko košta sve novo. Ima termostat, novu vodenu pumpu i mala kemija oko kuplunga by dhorvat . :toothy3:
Motor pali ko serijala i ponaša se ko serijala osim kaj je malo življi na odziv gasa i čuje se mrvicu jače :laughing7:
Aerox007:
--- Citat: dhorvat - 03 Siječanj, 2010, 23:40:52 ---ZX je novi kupil prije na serijali, znači oko 1100 kuna, ali možeš novi i za jeftinije nabavit preko "naših" na forumu, DR evo 930 kuna, PHVA 17.5 TS je oko 400 kuna ako se ne varam, Multivar i kevlar remen oko 700 kuna i to je to. Znači barem 3000 kuna ti treba :icon_biggrin:
Naravno, tolko košta sve novo. Ima termostat, novu vodenu pumpu i mala kemija oko kuplunga by dhorvat . :toothy3:
Motor pali ko serijala i ponaša se ko serijala osim kaj je malo življi na odziv gasa i čuje se mrvicu jače :laughing7:
--- Kraj citata ---
dobro si ti horvat ustelal taj svoj rox :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
SlowRider:
Pa ovo ide bolje nego horvatov :jerk: :laughing7: i ovaj zvuk mi je jako poznat, nije los :frajer:
dhorvat:
--- Citat: SlowRider - 05 Siječanj, 2010, 05:15:43 ---Pa ovo ide bolje nego horvatov :jerk: :laughing7: i ovaj zvuk mi je jako poznat, nije los :frajer:
--- Kraj citata ---
Ne da bolje ide... ::)
Mrzim kad drugima uštelam bolje nego sebi. Ali ima jedna velika razlika. Mali je razradio kit na identičan način ko ja Trophyja. A takva razrada je mukotrpna i dugotrajna.
Zvuk je klasični ZX-ovski :toothy12:
Aerox007:
Pa naravno da skut ide kad smo stavili multivar za povećanje kompresije :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju