Ostalo > Sportski kutak
DINAMO U LIGI UEFE!!!
Goran:
--- Citat: StreetRunner - 14 Studeni, 2007, 19:37:45 ---
--- Citat: Goran - 28 Listopad, 2007, 17:51:02 ---Najbitnije je da se Dinamo plasirao u KUP UEFE!!!jer time je očigledno povečao svoj klupski koeficijnt odnosno zadržao je stari od prošle sezone, a ujedno je povisio nacionalni koeficijent i održao primat od 4 kluba u Europi a ako Dinamo pobjedi dvije utakmice u skupini mogli bi sljedeće godine dobiti još jednog predstavnika u Europi!!! kod Dinama je sve moguće!!!Kakav HSV,Basel i ostali bogci koji su s nama u skupini, Dinamo je sve pokazao u 4 utakmice koje je igrao protiv Werdera i Ajax-a!
Samo bih vam htio pojasniti da nema Dinama, Hrvatska bi imala 2 predstavnika u Europi i nitko nebi ni znao za HNL!nijedan hrvatski klub u zadnjih deset godina nije prošao 1 ili 2 kolo europskog natjecanja osim Dinama i kada mi netko kaže da Dinamo nije najveći HRVATSKI klub ja ga steram u k....!!!Za taj loš primat u Europi najviše je KRIV Hajduk koji je srozao nacionalni koficijent do prvog pretkola LIGE PRVAKA i smanjio sa 6 predstavnika na 4!Jedino je Hajduk izgubio od Debrecena REKORDNIH 0:5, i drži još taj slavan rekord,dok je znao gubiti i od puno slabijih momčadi!!!
Ljudi mora vam biti jasno da Dinamo drži hrvatski klupski nogomet na donekle nekakvoj razini i ovaj uspjeh kojim se plasirao u LIGU UEFE je velik rezultat s obzirom na naše uvjete ali to nije posljednje jer ja sam siguran da ćemo proći skupinu i napokon prezimiti u Europi!!!
--- Kraj citata ---
manje seri,ideš mi na živce već duže vrime sa tim svojim mišljenjima.Ako imaš šta reć pametno reci,ako nemaš nemoj pidat bezveze.Da vam nije bilo Tuđimana kada ste se zvali CROATIA(nezna te ni danas kako se zovete.Čim je umro Tuđiman odman ste prominili ime pa se danas kurčite ka naj Hrvatskiji klub) nebi osvojili ni ono malo prvenstava šta ste osvojili.
Već kad smo kod sramote,nije sramota izgubiti,veća je sramota ovo šta Mamić radi,stvarno vas lipo prezentira.Lako što sramoti Dinamo nego sramoti cilu Hrvatsku
--- Kraj citata ---
Seljačino tovarska - ISTINA BOLI!
StreetRunner:
ajde majmune glup si.Šta ti misliš da meni nije drago šta je Dinamo u ligi uefa i šta tare sve prid sebon.Zašto ja nebi bio za neki Hrvatski klub,pa nisan srbin majmune kretenski.Meni je prijatelj koji je veći Torcidaš od mene 5 puta iša na dugopolje stopirat i iša na sjevernu tribinu navijat za Dinamo kad je igrao protiv Basela.Ali živcira me vaš kukavički pristup BBB i vaše kukavičke sačekuše
I Tovar je pametniji od tebe već kad smo kod Tovara,barem radi nešto,tvrdoglav je,ima svoje JA
enigma:
dinamo je doživio prvi poraz u skupini lige uefe....
vjerojatno smo svi koji smo gledali tu tekmu ostali razočarani, naime, dinamo je imao inicijativu tijekom cijelog susreta međutim "sposobni" balaban , odnosno kompletna realizacija je podbacila. crveni karton, penal, malo sreće i evo 3 boda za norvežane...
stvari nakon ovoga ne izgledaju blistavo za našeg prvaka, igra još doma s hsv-om za manje od tjedan dana, te u francuskoj protiv rennea...potrebne su 2 pobjede kako bi bili sigurni...jako teško izvedivo...
TABLICA:
1 HSV 2 6
2 Basel 2 4
3 Brann 3 4
4 Dinamo 2 1
5 Rennes 3 1
sinoćnji rezultati
Hamburger SV - Rennes 3:0 (Rafael van der Vaart 30, Eric Maxim Choupo-Moting 84, Mohamed Zidan 90-11m)
Brann - Dinamo 2:1 (Olafur Orn Bjarnason 45-11m, Eirik Bakke 72 / Vukojević 49)
pogledom na tablicu evidentno je da je hsv gotovo siguran, a i baselu se isto smješi...dakle, treba uhvatiti 3-ću poziciju..
jeste li vi optimistični?
eladio:
dobra tekma, los rezulat i mucan kraj..
sve u svemu , dinamo se ne treba bojat.. kad god se "boji" - onda popusi :angry7:
optimist sam..
jedino mi vise nikad nebi schildenfeld igrao , pogotovo na toj poziciji (ako se mene pita) :glasses9:
master_o_fight:
--- Citat: eladio - 30 Studeni, 2007, 16:27:09 ---dobra tekma, los rezulat i mucan kraj..
sve u svemu , dinamo se ne treba bojat.. kad god se "boji" - onda popusi :angry7:
optimist sam..
jedino mi vise nikad nebi schildenfeld igrao , pogotovo na toj poziciji (ako se mene pita) :glasses9:
--- Kraj citata ---
svejedno schildenfeld neće igrat iduću utakmicu u europi! :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju