Ostalo > Sportski kutak
DINAMO U LIGI UEFE!!!
eladio:
koji zdrijeb :toothy11:
bolje da ispadnu od ajaxa, nego od tamo nekog no name poput naseg kluba :toothy3:
a ako prodju , strah me i rec :toothy11: :laughing7:
enigma:
dinamo je odigrao sinoć maestralno...svaka čast..pobjeda u produžecima 3-2 u amsterdamu...
eto imat ćemo jednog predstavnika u ligi uefe
dinamo u ligi uefe!!!
bravo dečki :icon_thumright: :icon_thumright:
enigma:
da se nadovežem na temu...
dinamo je dobio naoko lakšu skupinu
Basel (Švi)
Hamburger SV (Njem)
Stade Rennes (Fra)
Dinamo Zagreb (Hrv)
Brann Bergen (Nor)
protiv hsv-a i basela igra doma to je važno da izvuče pozitivne rezultate s obzirom da su to najjače ekipe u skupini.
šta kažete, ima li šanse za prolaz?
inače, prolaze prve 3-plasirane ekipe, igra se po jedna tekma sa svakim protivnikom.
glasati možete u anketi iznad :redface:
ChRiStIaN:
HSV tesko da ce dobit makar me poslije ajaxa vise nis nebi iznenadilo...a basel nije tolko jak kak se prica, dinamo je daleko kvalitetniji, ovo ostalo je ko da igra protiv hajduka, postojat ce pritisak al pobjeda je sigurna! :icon_biggrin:
enigma:
--- Citat: KicHo7 - 10 Listopad, 2007, 15:09:19 ---HSV tesko da ce dobit makar me poslije ajaxa vise nis nebi iznenadilo...a basel nije tolko jak kak se prica, dinamo je daleko kvalitetniji, ovo ostalo je ko da igra protiv hajduka, postojat ce pritisak al pobjeda je sigurna! :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
zaboravljaš da su ovi iz rennesa francuzi, a zna se koliko su francuzi bili do sada kobni za dinamo...
eto vrijednost momčadi im je oko 73 mil eur, dok je dinamu 25...hsv vrijedi 93, a ostali protivnici oko 10 mil eur...
iskreno se nadam da će dinamo makar 3-će mjesto ulovit...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju