Tehnički kutak > Tuning skutera
OPET DERBI
King_Of_Zadar:
--- Citat: Nikon - 06 Srpanj, 2007, 22:00:53 ---nesto nije u redu s tim skuterom.. ajd da imas gljivu pa da ti trokira od kise i sporkice... al jbt
jos je nov.. idi tamo i deri im sve redom dok ga ne srede..
da skuteri tako staju po kisi nebi niko vozia nego bi svi gurali cin padne kisa
--- Kraj citata ---
Slažem se sa Nikon, ti si kupija novi skut i nebi te triba na bilo koji nacin zahebavati(osim ako nisi sam nesto radija na njemu)-zato odi do njih i trazi da ti ga srede kako triba ili nek ga zamine za novi....
roby44:
pa daj pogledaj tu svjecicu, to moze crknut na bilo kojem skuter,bilo kad. ne znaci da nesto nije u redu ako je tako neka banalna stvar. sad se radi od muhe slona!
King_Of_Zadar:
--- Citat: roby44 - 07 Srpanj, 2007, 11:51:45 ---pa daj pogledaj tu svjecicu, to moze crknut na bilo kojem skuter,bilo kad. ne znaci da nesto nije u redu ako je tako neka banalna stvar. sad se radi od muhe slona!
--- Kraj citata ---
ali nije bit u tome to se sve da sredit ,,,ali ako napravis prvi đir sa skutom - lanac ti ode, i prvi đir po kišici i zatrokira ja bi se ............ :visi: :uuuu: :tard: :kipi: :mad0260:
roby44:
ovo s lancem je stvarno nesreca,dogada se jednom na 1000. to je lanac.... a trokiranje,ne vjerujem da je zbog kise,slucajno se dogodilo kad je kisa padala,treba vidjet,ovo su samo nagađanja.
igor.sb:
kako bilo da bilo, i onako je decko rekao da je sljedeci dan sve u redu
meni se znalo desavati, da se uvuce malo vlage ili vode u lulicu, i eto sranja, jos pogotovo ako je pukla guma od kabla lulice (dobro njegov je nov, pa se to ne bi trebalo desiti)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju