Tehnički kutak > Blokade
blokada na peugeot v-clic 4t
chupa206:
--- Citat: DoCToR - 28 Lipanj, 2011, 10:21:08 ---Aha..Ok..Hvala..A jos me interesuje gledao sam sve zice i nema ROZE..Imate li nekakvu sliku..Puno bi mi pomoglo.Hvala puno...:)
S postovanjem!
--- Kraj citata ---
to s rozom žicom je pitanje... jer puno skutera ili nema te roze žice ili nema učinka kad se precvika (kao kod mene)...
DoCToR:
Uspio sam!! Predjeskao sam rozu zicu i ide oko 55-60..Takodje negdje sam nasao na forumu da skinem LIM i PRSTEN sa variomata! i to sam uradio..Ali imam Jedan problem..Kad dodjem do 55-60 nece dalje...I cuje se neko kao "trokiranje tocka" nekakv cudan zvuk..MolIm ZA POMOC!
S postovanjem....
kukin96:
jel mi možete reči gjde se nalazi da žica u kojem dijelu motora
JogFromYamaha:
imas sraf u poklopcu karba i imas zicu na cdiju koji se nalazi u podnici kre akumulatora
formoz:
--- Citat: DoCToR - 18 Srpanj, 2011, 14:03:00 ---Uspio sam!! Predjeskao sam rozu zicu i ide oko 55-60..Takodje negdje sam nasao na forumu da skinem LIM i PRSTEN sa variomata! i to sam uradio..Ali imam Jedan problem..Kad dodjem do 55-60 nece dalje...I cuje se neko kao "trokiranje tocka" nekakv cudan zvuk..MolIm ZA POMOC!
S postovanjem....
--- Kraj citata ---
samo nastavi skidat i dobivas na brzini. pa halo nebi da moze ic 200 i ima 400 blokada od kojih svaka oduzima par kmh
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju