Tehnički kutak > Tuning skutera

Struja : Kinez - Minareli

<< < (3/7) > >>

robert:
ja probao stavit luna magnet na minarelli radilicu i nema šanse! i ja mislim da su lune dolazile sa dva različita paljenja! kad malo bolje razmislim postoje 4 različita cdi na lunama. ovaj ko u paje dolazi u 3 verzije. blokiran, na pola blokiran i odblokiran i ovaj ko u ichke

pajo:
npr:zanimljivo je to da kod mene znači na onoj staroj kinez mašini radilica sa strane magneta je idetična ko minarelli a  sa strane variomata je drugačija,probavo sam stavit na tu radilicu, mina variomat i fali par milimetra da uđe možda jako malo.
a ako se ne varam na luni je fi.16mm di ide varomat(ispravi me robert ako griješim)

robert:
drugačiji su zubi i ne paše ni na lunu.
ali aprilia top je ugradio minarelli radilicu u luna blokove. samo vanjski promjer i debljina ležajeva te semeringa su po luna dimenzijama unutrašnji promjer je po minarelli.

pajo:
ma to su ti kinezi sve živo izmiješali :icon_biggrin:

npr:na mojoj staroj kineskoj radilici zubci su bili isti ko mina što se vidi po slici di sam stavio ovu zvijezdu od ventilatora di je ulazila do pola a npr:vario od minarelli nije htio da ide...

robert:
mislim da bi se svi kinezski skuteri trebali zvat MADE BY FRANKENSTEIN! :laughing7:
fakat ima svega gore :laughing11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju