Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Linkić
piaggio_zip:
ma da sam ga ja kupovao i odlučivao ne bi bio 4t, nego se samo jedan dan pojavio u dvorištu
--- Citat: Ivan_drifter - 05 Siječanj, 2010, 10:22:12 ---ja sam slago jednog zipa 4t i iso je preljepo .......
--- Kraj citata ---
ne znam šta je tu preljepo, možda zvuk :toothy9:
Ivan_drifter:
ja nezz za tvog al uz lakse rolice vise se nesjecam tocno kolko su bile i kn filterom ima i zvuk i snagu i start i uz cukanje je na zadnji se dizao ko iz sale .....zao mi je sto ga nisam poslje kupio sve 2t iz doma bi prodao...
gnjida-spojler:
a to sto baca vatru kroz spuh nije bas dobro za masinu,jer mi neki govore da dobiva previse zraka ili previse benge :icon_scratch: nece taj skutic dugo :laughing6:
Ice-T:
--- Citat: gnjida-spojler - 30 Siječanj, 2010, 21:09:19 ---a to sto baca vatru kroz spuh nije bas dobro za masinu,jer mi neki govore da dobiva previse zraka ili previse benge :icon_scratch: nece taj skutic dugo :laughing6:
--- Kraj citata ---
Ako ide zuti plamen onda smjesa nije dobra, ali ako ide plavi plamen onda je dobra!
gnjida-spojler:
neznam,ali svejedno nije bas pametno da tako radi :icon_scratch: frendu na vxr-u je isto bacalo plavi plamen,onda mu se poceo gusit pa je posle poceo stavljat carape u airbox :laughing6: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju