Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Za moderatore!!! Žalba!!!

(1/3) > >>

divljakusa:
Moderator treba dva puta upozoriti forumaša koji ne poštuje pravila foruma. Nakon dva upozorenja može tražiti težu sankciju – privremeni ban nicka max 2 dana.

Ja sam dobila bann....a nisam bila niti jednom upozorena. ZAŠTO!!!

2TDottore:
i ja sam bio samo jednom upozoren....a ti si vjerojatno dobila ban bez upozorenja zato kai te doticno moderator izgleda nevoli.....ali to mu nedaje pravo da djeli banove bez upozorenja....  :redface:

divljakusa:
Hm....mislim da nisam traŽila od tebe odgowor....neg od moda koji nije proČital prawila i misli da je biČ BoŽji.....

Isto kao i clanovi, ima ih s vec dugim stazom i prema njima treba imati uvjek nesto malo vise respekta.. Sve to iskusan moderator uzima u obzir. Jos bi napomenuo, bolje neki puta ne pretjerivati pogotovo s restrikcijama i banovima i sl., jer onda nema povratka, stoga ako niste sigurni u neku odluku kako ju moderirati, bolje mi javite i prepustite te neugodne stvari meni ....

Mislim da bi prije neg se postane mod....trebalo proČitat bar jednostawna prawila....

2TDottore:
znam da nisi trazila odgovor od mene jer ja ipak vise nisam mod.... :laughing7:

al doro....i ja tvrdim ako vec neko oce djelit banove neka onda bar procita pravilnik o tom djelu......mene je recimo bolila ona stvar za taj pravilnik jer nije mi ni padalo napemet da nekom dam ban......

Giz:
Osoba koja vam je dala produženi odmor sam ja nakon što sam se konzultirao sa kolegama i to baš iz razloga da se eliminira nepristranost.
Admin je upoznat, bacio je oko, nitko od kolega se nije žalio.
Slučaj je jasan ko dan i ne vidim niti jedan drugi razlog za ovom temom osim pokušaja provokacije.

Dakle, ako netko od kolega ima štogod dodati, slobodno. Ja se isključujem.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju