Tehnički kutak > Tuning skutera
jet force dellorto PHVA 17,5
Nix.jet:
Nabavio sam dellorto phva 17,5 bez grijanja i sutra cu ga montirat na scoot, ali danas sam malo to gledo i nije mi jasno gdje da spojim ulje na dellorto ???. Molio bi one koje znaju ili ak ima neko ko ima jet force i na njemu navedeni fergazer da mi pojasni di sta spojit i kak mu se taj fergazer pokazo na jetu s određenim setupom.
radomir.g:
Nix.jet:
Hvala, ali na mojem dellortu nema tog pipca za ulje nego je s te strane sve "poštopano", a s druge strane je štelanje smjese, lera a gore je pipac za gorivo i vakuum, jet forceu netreba ovaj za vakum.
Za pocetak cu ja mjesavinu sipat dok ne dodem do drugog rjesenja :icon_thumright:
Nix.jet:
Ovdje su slike i sve pise, ali moj karb nema taj pipac, sve ovo ostalo ima ali evo jedino taj ne.
http://www.jetforce-community.de/jetforce/index.php?page=Thread&threadID=4276
hrvojekovacic:
--- Citat: Nix.jet - 02 Siječanj, 2010, 11:56:43 ---Hvala, ali na mojem dellortu nema tog pipca za ulje nego je s te strane sve "poštopano", a s druge strane je štelanje smjese, lera a gore je pipac za gorivo i vakuum, jet forceu netreba ovaj za vakum.
Za pocetak cu ja mjesavinu sipat dok ne dodem do drugog rjesenja :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
tak ti je i najbolje,evo mojem frendu na roxu neki dan zaribala pumpa :dontknow: i zacviko motor :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju